Postani član

Članstvo bo mogoče zakupiti od 1. februarja 2022 naprej, do takrat bodo vsi prispevki odklenjeni!

Na Portal100.si lahko berete prispevke iz različnih področij. Naša glavna nit so prispevki na področju tehnologije, glasbe, filma in televizije.

Veliko prispevkov, ki jih berete na našem portalu, so v podobni obliki na voljo tudi v drugih medijih. Imamo pa tudi “ekskluzivne prispevke”, kot smo jih poimenovali mi, ki so objavljeni samo pri nas. Ti prispevki pa so za branje dostopni samo našim članom.

Za ekskluzivne prispevke je potrebno vložiti kar nekaj truda in časa, vsebina teh prispevkov pa je v primerjavi z ostalimi tudi precej daljša. V glavnem gre tukaj predvsem za intervjuje ali predstavitev določene storitve/izdelka ali osebe.

S tem namenom smo na Portal100.si uvedli članstvo. Vsak, ki postane član, dobi polni dostop do vseh prispevkov na Portal100.si. Vsi ostali, ki niso člani, ob ogledu prispevka, ki je dostopen članom, vidijo 20% vsebine prispevka.

Vsak, ki želi postati član, mora kupiti določeno obdobje članstva. Na Portal100.si imamo na voljo tri različna obdobja:
2-dnevni dostop za 2,00 €
1-mesečni dostop za 5,00 €
12-mesečni dostop za 30,00 €

Vsak, ki postane član, dobi tudi svoj uporabniški račun.

Pogosta vprašanja in odgovori:

Kaj omogoča članstvo na Portal100.si?

Omogoča dostop do vseh prispevkov, ki so objavljeni na naši spletni strani.

Kdo lahko postane član?

Član lahko postane vsak, ki ima dostop do plačilnega sredstva, s katerim bo opravil nakup članstva.

Kako postanem član?

Najprej se morate registrirati na spletni strani Portal100.si. Na zgornjem delu spletne strani kliknite na možnost “Registracija” in ustvarite uporabniški račun. Ko zaključite postopek registracije in ste prijavljeni v svoj uporabniški račun, odprete prispevek, ki je namenjen članom. Nato sledite navodilom za nakup, ki se prikažejo na zaslonu. Ko zaključite nakup, bodo odklenjeni vsi prispevki.

Ali se članstvo samodejno podaljšuje?

Ne. Članstvo se ne podaljšuje samodejno.

Ali se po izteku članstva izbriše uporabniški račun?

Ne, uporabniški račun se ne izbriše. Če tudi ste prijavljeni v svoj uporabniški račun in nimate kupljenega članstva, ne morete videti prispevkov, ki so namenjeni članom.

Ali lahko z obstoječim uporabniškim računom podaljšam / zakupim novo članstvo?

Seveda. Postopek je sledeč: Prijavite se v svoj uporabniški račun. Nato odprete prispevek, ki je namenjen samo članom in sledite navodilom za nakup članstva.

Kakšni so načini plačila članstva?

Trenutno sta na voljo dva načina plačila: Plačila s kreditno ali debetno kartico in s Paypal-om.