Pogoji poslovanja za spletni blog Portal 100.si
1. Splošne določbe
Spletni blog Portal 100.si (v nadaljevanju “Blog”) je namenjen objavljanju prispevkov iz različnih področij (Glasba, film, TV, šport, tehnologija, zanimivosti, šokantne novice itd.). Blog upravlja podjetje Samopostrežna.com, Miha Srebrnjak s.p., s sedežem na naslovu Dolenji Suhadol 43, 8321 Brusnice, davčna številka 39337634. Spletni naslov Bloga je www.portal100.si. Za vprašanja in morebitne reklamacije se lahko stranke obrnejo na e-poštni naslov info@portal100.si ali pokličejo na telefonsko številko 041210909.
Z uporabo spletnega Bloga se strinjate s pogoji poslovanja in se zavezujete, da boste ravnali v skladu z njimi. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate Bloga.
2. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
Blog zbira in obdeluje osebne podatke samo v obsegu, ki je potreben za namene oglaševanja (Google Adsense) in analitike (Google Analytics). Blog ne zbira nobenih osebnih podatkov od obiskovalcev, ki se niso prijavili.
Obdelava osebnih podatkov je v skladu z veljavno zakonodajo in z našo Politiko zasebnosti, ki jo najdete na naši spletni strani.
3. Vsebina in intelektualna lastnina
Vse vsebine, ki so na voljo na Blogu, so avtorsko zaščitene in so lahko predmet intelektualne lastnine, ki pripada Blogu ali njegovim partnerjem. Uporaba vsebin je dovoljena samo za osebno, nekomercialno rabo. Vsaka druga uporaba, vključno s kopiranjem, razmnoževanjem, distribuiranjem ali prikazovanjem javnosti, je brez pisnega dovoljenja lastnika prepovedana.
4. Odgovornost
Blog ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice uporabe informacij, ki jih najdete na spletnem Blogu. Čeprav se trudimo, da so informacije na Blogu točne in ažurne, ne moremo jamčiti za njihovo popolnost in pravilnost.
Blog ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne škodljive posledice, ki bi lahko nastale zaradi uporabe spletnega Bloga ali informacij, ki so na njem na voljo. Uporaba spletnega Bloga je na lastno odgovornost.
5. Spremembe pogojev poslovanja
Blog si pridružuje spremeniti pogoje poslovanja kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Zadnja sprememba: 15.2.2023