Hej! Kmalu prihaja mala Portal100 trgovinica! Več pa kmalu :)

Portal100.si je nadaljevanje zgodbe, ki se je pisala na spletni strani blindportal.si. Ta je delovala med letoma 2016 in 2018.

Verjetno se vsi sprašujete, zakaj tako malo časa? Spletno stran sem delal v okviru mature in ko sem jo predstavil v šoli, nisem bil prepričan, če bi jo dal v javnost ali ne. Vendar sem se odločil, da jo objavim in tudi posodabljam. Ker je bila tematika – že po imenu sodeč – slepota in slabovidnost, sem bil s pisanjem prispevkov precej omejen. To je bil tudi razlog, da sem stran na koncu ukinil, obdržal pa sem Facebook skupino Slepi in slabovidni – skupina za pomoč, ki je še danes zelo aktivna.

Moje ime je Miha Srebrnjak. Mati narava me je prikrajšala za vid, najprej sem videl nekaj malega do 12 leta, potem pa sem popolnoma oslepel. Vendar se ne dam. Najprej sem odprl svojo spletno trgovino na domeni Samopostrežna.com, tole pa je moja druga stran Portal100.si, ki je (po novem) poleg medijskega portala tudi manjša trgovina, saj je meni lažje upravljati vse na enem mestu. Tako je domena in trgovina Samopostrežna.com postala del Portal100.si.

Na Portal100.si boste našli novice iz različnih področij. Pisanje člankov me že od nekdaj veseli, zato sem se tudi odločil, da postavim svojo spletno stran, veseli pa me tudi prodaja preko spleta.

V prispevkih, ki jih objavljam skušam biti čim bolj konkreten, da izveste tisto, kar je za vas pomembno. Brez nepotrebnega nakladanja. Teme so različne – verjamem pa, da se za vsakega nekaj najde. Večina novic je namenjena informiranju ali zanimivostim, včasih pa objavim tudi kaj zabavnega in kaj žalostnega. Zdi se mi pomembno, da opozorim na vse nepravilnosti, ki se dogajajo v družbi.

Če bi mi radi kaj sporočili, me pokličite, pišite mi na email, nič se bat 🙂 ne grizem.

In če bi radi, da objavim kakšno novico – ne oklevajte. Kontaktirajte me pa se dogovorimo. 🙂

Če vam je moja vsebina všeč, me lahko podprete, in sicer tako, da kupite kaj v moji spletni trgovini. Vse vas pa lepo vabim, da všečkate Facebook stran in sledite Twitter profilu.

Informacije o podjetju
Ime podjetja: Samopostrežna.com, Miha Srebrnjak s.p.
Naslov: Dolenji Suhadol 43, 8321 Brusnice
Davčna številka: 39337634
Matična številka: 8468044000
Transakcijski račun: SI56 3000 0002 7613 802
Telefon: +386 41 210 909
Email: info@portal100.si