Portal100.si je nadaljevanje zgodbe, ki se je pisala na spletni strani blindportal.si. Ta je delovala med letoma 2016 in 2018.

Verjetno se vsi sprašujete, zakaj tako malo časa? Spletno stran sem delal v okviru mature in ko sem jo predstavil v šoli, nisem bil prepričan, če bi jo dal v javnost ali ne. Vendar sem se odločil, da jo objavim in tudi posodabljam. Ker je bila tematika – že po imenu sodeč – slepota in slabovidnost, sem bil s pisanjem prispevkov precej omejen. To je bil tudi razlog, da sem stran na koncu ukinil, obdržal pa sem Facebook skupino Slepi in slabovidni – skupina za pomoč, ki je še danes zelo aktivna.

Moje ime je Miha Srebrnjak. Mati narava me je prikrajšala za vid, najprej sem videl nekaj malega do 12 leta, potem pa sem popolnoma oslepel. Vendar se ne dam. Najprej sem odprl svojo spletno trgovino na domeni Samopostrežna.com, tole pa je moja druga stran Portal100.si.

Na njej boste našli novice iz različnih področij. Pisanje člankov me že od nekdaj veseli, zato sem se tudi odločil, da postavim svojo spletno stran.

V prispevkih, ki jih objavljam skušam biti čim bolj konkreten, da izveste tisto, kar je za vas pomembno. Brez nepotrebnega nakladanja. Teme so različne – verjamem pa, da se za vsakega nekaj najde. Večina novic je namenjena informiranju ali zanimivostim, včasih pa objavim tudi kaj zabavnega in kaj žalostnega. Zdi se mi pomembno, da opozorim na vse nepravilnosti, ki se dogajajo v družbi.

Če bi mi radi kaj sporočili, me pokličite, pišite mi na email, nič se bat 🙂 ne grizem.

In če bi radi, da objavim kakšno novico – ne oklevajte. Kontaktirajte me pa se dogovorimo. 🙂