RAZIGRANI so do zdaj predstavili že nekaj uspešnih polk. V to poletje vstopajo sveže zaljubljeni, z novo polko Več kot prijatelja.

Skupina Razigrani s svojimi inštrumenti.

Že kot sam naslov skladbe pove, fantje prepevajo o paru, zaljubljenemu do ušes. Tudi celoten videospot govori o tem, da je fant tako zelo zaljubljen, da ga vsaka njegova žival na kmetiji spominja na njegovo ljubezen. Sam spot je posnet na prelepem ranču Velka, v Zgornji Velki.

V samem videospotu lahko opazimo tudi prijatelje Razigranih, ki so skupaj z njimi zaplesali na koreografijo Sandre Auer, ki jih je plesa naučila kar isti dan, na snemanju. Glavno vlogo je odigrala Laura Ploj.

Za polko Več kot prijatelja je besedilo napisal Matej Trstenjak, melodijo sta skupaj prispevala Nejc Tratnjek in Tilen Köpp. Aranžma so s skupnimi močmi spisali Razigrani in Nejc Tratnjek.

Pesem je bila posneta v studiu Old House Production pri Nejcu Tranjeku, za mix in mastering je poskrbel Denis Pozderec. Za video podobo so se fantje obrnili na Globus video/Motion media, pod okriljem Žige Gjurota.

Pesem je bila izdana pri Založbi Trstenjak.

Deli članek