Mitja Šinkovec s svojim izjemnim vokalom navdušuje publiko že več kot 20 let. V tem času je deloval v različnih glasbenih skupinah, sedaj pa ustvarja in gradi svojo samostojno glasbeno pot. Pred kratkim je izdal že svojo drugo pesem z naslovom Vse stavil sem na njo.

Mitja Šinkovec - Vse stavil sem na njo
(Foto: Rok Maver)

Za priljubljenim pevcem, ki je s svojimi nastopi in vokalnimi preobrazbami navduševal tudi v 4. sezoni šova Znan obraz ima svoj glas je res nepozabno leto. Lani se je namreč odločil, da stopi na samostojno glasbeno pot, poleti pa se je razveselil že drugega otroka. Kljub vsemu pa Mitja ne počiva, v svet je namreč poslal svojo novo pesem z naslovom Vse stavil sem na njo.

O pesmi

“Če mi je bilo v pesmi Drugemu je dala srce vseeno, ker sem bil izdan in prevaran, tokrat v pesmi Vse stavil sem na njo, pokažem svojo čustveno plat in zlomljeno moško srce … A zgodba se tukaj ne konča, saj ji bo zelo kmalu sledil tretji del. Lahko bi rekli, da z ekipo ustvarjam nadaljevanko, v kateri se lahko najde prav vsak izmed nas,” nam zaupa Mitja, ki z novo pesmijo cilja predvsem na romantične duše.

Mitja Šinkovec - Vse stavil sem na njo 2
V videospotu se mu je pridružila simpatična igralka Zala Pavlič. (Foto: Rok Maver)

Samostojna pot

Pozitivno vzdušje in energija na odru sta Mitjini izjemni vrlini, ki v kombinaciji s strastjo do glasbe in čudovitim vokalom prepriča tudi najbolj zahtevne glasbene poslušalce. Mitja je kar nekaj časa sodeloval z različnimi glasbenimi zasedbami, kot denimo Tangelski, Veseli Begunjčani, Towel of Shower, 101-ka band, … Do lanskega leta pa je bil tudi član legendarne skupine POP DESIGN. “Do odločitve, da stopim na samostojno pot, me je pripeljalo dejstvo, da je v samostojni karieri moj uspeh odvisen samo od mene. Ne želim se več ozirati na druge. Želim delati tako, kot čutim sam. Želim si ustvarjati, nastopati in zato sem pripravljen trdo delati,” še pove Mitja.

Deli članek