VZROCK – glasbena skupina, ki s svojo energijo in mladostno simpatičnostjo navdušuje ljubitelje narodnozabavne glasbe, je danes izdala svojo novo skladbo in videospot z naslovom “Si dala mi telo”. Ta skladba je poklon vsem dekletom, njihovi nežnosti in ljubkosti ter izraz spoštovanja do njihove pripadnosti in predanosti.

VZROCK - Si dala mi telo
(Foto: RoxPro Production)

Gašper, Tilen, Nik in Nejc danes predstavljajo novo skladbo in videospot Si dala mi telo, ki bo nedvomno segla v dušo, kri in srce poslušalcev. VZROCK, ki so znani po svojem drznem in z energijo nabitem nastopu, ki ga vedno zaznamuje harmonika, v novi pesmi ne skrivajo svoje čustvene plati. Tokrat oboževalcem predstavljajo nekaj drugačnega, nekaj ne tako značilnega za njih. “Nova pesem je bolj umirjena in nosi tudi globlje sporočilo in res smo s ponosom in hvaležnostjo odpeli vsako besedo in odigrali vsak ton naše nove Si dala mi telo. Zavedamo se, kako pomembno vlogo imate ženske v našem življenju in hvaležni smo za vas. S pesmijo bi radi pokazali globoko spoštovanje in občudovanje do vas,” povedo fantje.

Mladi fantje, ki mladost preživljajo na glasbenih odrih

Kljub svoji mladosti je za fanti iz skupine VZROCK že kar nekaj odigranih noči in neprespanih vikendov. Njihove pesmi so že dosegle milijonske oglede na kanalu YouTube in drugih platformah, prav tako pa se fantje lahko pohvalijo s polnimi prizorišči, kar je jasen znak, da so fantje prihodnost slovenske narodnozabavne glasbe. “Nekaj let nazaj smo o takšnih vikendih in trenutkih, ki jih živimo sedaj, lahko le sanjali, sedaj pa se nam sanje uresničujejo. Hvaležni smo za vse odre, na katerih imamo priložnost stati in igrati. Pred nami je še zelo dolga pot in brez dvoma se moramo še veliko naučiti. Veselimo se vsega, kar nas še čaka,” še povedo fantje iz skupine Vzrock.

Podatki o skladbi in videospotu:

Avtor melodije: Samo Kališnik
Avtorica besedila: Jasmina Šmarčan Kališnik
Aranžma: Samo Kališnik
Videospot: Rok Maver (RoxPro Production)

Avtorja nove skladbe sta Jasmina in Samo Kališnik

Nova pesem je bila priložnost za sodelovanje z glasbenikoma Jasmino in Samom Kališnikom. “Zelo smo veseli in počaščeni, da se pod novo pesem podpisujeta prav Samo in Jasmina. Štejemo si v čast, da lahko sodelujemo z njima in upamo, da to ni zadnjič,” še zaključijo. Videospot je delo Roka Maverja (RoxPro Production), v njem pa lahko opazimo simpatično igralko Pio Potočnik.

Deli članek