Telekom Slovenije svojo multimedijsko platformo NEO stalno nadgrajuje z novostmi, da uporabnikom nudi vedno več in ohranja vodilni položaj na trgu. Uporabnikom je tako na voljo nova mobilna aplikacija NEO, ki tudi na mobilnih napravah zagotavlja popolno doživetje televizije in navdušuje z množico novih funkcij. Med novostmi sta tudi podpora Chromecast in Airplay preslikavi videa iz aplikacije na pametne televizorje ter glasovno upravljanje plaftorme NEO tudi preko mobitela.

Telekom Slovenije

Multimedijska platforma NEO je večplastna. Poleg naprednega smartboxa in aplikacije NEO TV Lite za pametne televizorje je NEO prisoten tudi kot mobilna aplikacija. V Telekomu Slovenije so po temeljiti raziskavi svetovnih trendov in uporabniških navad slovenskih gledalcev zasnovali prenovo aplikacije, ki prinaša vrsto pomembnih novosti in nudi še boljšo uporabniško TV-izkušnjo, ki je poenotena s tisto na velikem TV-zaslonu.

Nekaj ključnih novosti:

  • – Aplikacija odslej podpira glasovno upravljanje NEO Smartboxa kar preko mobitela, z virtualnim daljincem NEO. S tem je izjemno priljubljeno govorno upravljanje še dostopnejše.
  • – Mobilna aplikacija NEO uvaja enostaven prikaz videa na pametnih televizorjih, saj podpira brezžično predvajanje s protokoloma Chromecast in Airplay.
  • – Izboljšan je prikaz videa v sami aplikaciji ter dodan mini predvajalnik, kar omogoča, da med spremljanjem TV in radijskih vsebin na mobitelu počnemo še kaj, recimo uporabljamo družbena omrežja, brskamo po e-pošti ali spletu ali si dopisujemo s prijatelji.

»NEO je vodilna multimedijska platforma v Sloveniji in je v petih letih navdušila že več kot 200.000 uporabnikov. Že od samega začetka NEO razvijamo z mislijo na prihodnost in slovenske gledalce, pri tem pa ne sprejemamo kompromisov in ne iščemo bližnjic pri zmogljivosti sistema. To se nam obrestuje, saj nam omogoča, da na NEO stalno vpeljujemo novosti in tako ostajamo prva izbira uporabnikov. Ker so mobilne aplikacije izjemno pomembne pri dostopu do TV-vsebin, smo NEO aplikacijo s tokratno prenovo temeljito nadgradili. Skrbno smo analizirali uporabniške navade, najboljše svetovne prakse in razvili aplikacijo, ki bo še nadgradila zadovoljstvo naših uporabnikov,« pravi Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije.

Garancija zadovoljstva in priklop takoj

Telekom Slovenije vsem novim naročnikom multimedijske platforme NEO garantira zadovoljstvo. To pomeni, da tistim, ki s storitvijo ne bi bili zadovoljni, v 30-ih dneh vrne denar. Ob tem do NEO doživetja uporabniki pridejo takoj, brez čakanja. Naročniki na prodajnem mestu ali po pošti, če naročnino na fiksne storitve sklenejo na daljavo, prejmejo modem in do tri NEO Smartboxe, ki jih enostavno namestijo sami, NEO pa deluje takoj. V akcijski ponudbi so paketi NEO na voljo po enotni ceni že od 28 evrov na mesec, naročniki, ki se odločijo še za Turbo Wifi, pa le-tega prve tri mesece uporabljajo brezplačno.

Deli članek