A1 Slovenija je kot prvi operater v Sloveniji omogočil plačevanje Netflix naročnine neposredno na računu za mobilne in fiksne storitve, pri tem pa uporabnikom podarja brezplačno naročnino na paket Netflix Basic za 6 ali 12 mesecev.

A1 Slovenija

Brezplačna naročnina na paket Netflix Basic je na voljo za nove in obstoječe naročnike mobilnih ali fiksnih storitev pri A1 Slovenija ob vezavi za 24 mesecev. Uporabnik si lahko aktivira tudi paket Netflix Standard ali Netflix Premium in tako pridobi popust na naročnino v vrednosti paketa Netflix Basic. V tem primeru je naročnina na paket Netflix Standart 3 € in na paket Netflix Premium 5 €.

Novi in obstoječi naročniki prejmejo brezplačno naročnino na Netflix Basic za 6 mesecev ob 24-mesečni vezavi, to velja za mobilne pakete A1 Vajb, miniMIO in midiMIO ter za 12 mesecev na paketu maksiMIO. Na fiksnem delu pa naročniki ob 24-mesečni vezavi na paketih A1 Net+TV in A1 Ultra prav tako prejmejo paket Netflix Basic brezplačno za 6 mesecev.

Novi naročniki, ki ne sklenejo vezave niso upravičeni do brezplačne uporabe Netflixa. Več informacij o njihovi ponudbi ter postopku aktivacije Netflixa pa je na voljo natej povezavi.

Deli članek