Na Voyo prihaja še zadnja, 5. sezona serije Za hribom. Prvi dve epizodi bosta za ogled na voljo 22. februarja, nato bo vsak četrtek za ogled po ena nova epizoda.

Za hribom
(Foto: Voyo Slovenija)

Vajeti v rokah še zmeraj brezkompromisno drži nesporni vodja, župan Karel (Jernej Kuntner). Njegova vselej obvelja, pa tudi če je še tako nesmiselno. Da bi pri tem bil še bolj uspešen, si v peti sezoni omisli tako imenovan tri adio, da zanj odpre vohunsko agencijo. Bolje rečeno, da zanj vohuni. Pripravite se na nepričakovane zaplete, še bolj smešne situacije in vznemirljive obrate, ki bodo poskrbeli za smeh in dobro voljo.

Peta sezona prinaša še razplet romantičnih zvez med Đurovim dekletom Eriko (Karin Komljanec), gostilničarko Terezo (Maja Martina Merljak) in samim Đurom (Robert Korošec). Poleg tega vas čaka še več nepričakovanih trenutkov s policistom Stankom (Franci Kek), ki kljub svojim nespretnostim skrbi za red v vasici.

Franci Kek je bil tudi gost v Portal100 intervjuju, kjer je med drugim razkril kar nekaj zanimivosti iz snemanja serije Za hribom. Prisluhnete mu lahko natej povezavi.

Deli članek