5. februarja 2024 na Pop TV prihaja nova originalna slovenska serija z naslovom Skrito v raju, za ogled pa bo dostopna tudi na Voyo.

Skrito v raju

Prva epizoda bo na sVoD storitvi Voyo dostopna že en dan prej, na Pop TV pa kot že rečeno bo predvajana 5. februarja ob 20. uri. Serija Skrito v raju bo sicer na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, vsaka nova epizoda pa bo en dan pred predvajanjem na Pop TV za ogled na voljo na Voyo.

Zgodba

“Dogajanje se tokrat zapleta med idiličnim istrskim kampom Paradisom in vrvežem prestolnice, kjer potekajo umazani posli medicinske mafije. Njen cilj je privatizacija zdravstvenega sistema. Prav zato je prijetno sproščujoč in majhen istrski kraj prikladno zatočišče naših junakov. V ospredju spremljamo ljubezensko zgodbo, ki pa se v brezskrbnem poletnem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi. Bo glavnima junakoma uspelo prebroditi vse prepreke, ki so postavljene pred njiju? Bosta kljub vsemu znala premostiti preteklost, ki ju je zaznamovala še pred usodno puščico Kupida? Čaka nas pravi morski skok v poletje, v katerega bomo zaplavali skupaj z vsemi našimi junaki.”so zapisali na 24ur.com

Glavni vlogi v seriji Skrito v raju imata Gaja Filač in Matej Zemljič. Preostalo igralsko zasedbo pa bodo med drugim sestavljali: Aleš Valič, Blaž Valič, Sabina Kogovšek, Mei Rabič, Vesna Pernarčič, Gaber Kristjan Trseglav, Melani Mekicar, Zala Đurić, Primož Vrhovec, Valter Dragan, Miha Rodman, Matic Valič, Tanja Potočnik, Aleksandra Balmazović, Sandra Debelak, Matija Rupel, Jaša Jamnik in ostali.

Deli članek