Konec leta 2023 so pri T-2 v verifikacijskem laboratoriju stopili korak naprej v prihodnost in vzpostavili delovanje najnovejše tehnologije Wi-Fi 7 (IEEE 802.11be). Cilj je zagotoviti vrhunske podatkovne hitrosti s čim večjo učinkovitostjo vsake WiFi naprave tako za domača kot tudi poslovna okolja.

T-2

Zmogljivosti Wi-Fi 7

Wi-Fi 7 kot naslednik Wi-Fi 6 prinaša izjemne izboljšave v hitrosti in zmogljivosti brezžičnih omrežij. Ključne prednosti vključujejo dvojno pasovno širino do 320 MHz na 6 GHz, kar omogoča 4,8x hitrejše prenose podatkov v primerjavi s predhodnim Wi-Fi 6. Z delovanjem na vseh treh frekvenčnih pasovih (2,4 GHZ, 5 GHz in 6 GHz) ter izboljšano modulacijo 4K QAM, prinaša nemoteno delovanje, manj zakasnitev in hitrejši prenos podatkov, tudi v primeru upravljanja več naprav hkrati. Izboljšana tehnologija obljublja zmanjšanje prezasedenosti omrežja ter posledično boljšo izkušnjo brezžične povezljivosti.

Wi-Fi 7 je najnovejša generacija brezžične tehnologije, ki zagotavlja nove presežke v internetni hitrosti in zmogljivosti. Njegove zmožnosti bodo poskrbele za več produktivnosti, saj bo delo tako doma kot na delovnem mestu potekalo hitreje in bolj učinkovito. Vse to pa na koncu pripelje do boljše internetne izkušnje.

Z novo tehnologijo, ki se prebija v naše domove in pisarne, prihajajo nove in neomejene možnosti. Wi-Fi 7 je tehnološki napredek, ki prinaša s seboj hitrost, zanesljivost, stabilnost in brezhibno povezano prihodnost.

Deli članek