Dragi bralci in spremljevalci Portala100.si!
Še nekaj dni in leta 2023 bo konec. Ob tem se vam moram iskreno zahvaliti, saj ste vi bralci in spremljevalci tisti, ki mi dajete motivacijo, da ustvarjam svoje spletno mesto.

Miha Srebrnjak

Velika večina izmed vas niti ne ve, da sem jaz popolnoma slep. To tudi sam zelo ne rad izpostavljam, pa ne zaradi sramu, ampak zato, ker se mi to ne zdi tako pomembna informacija, ko si ogledujete spletno stran. Sicer pa, če boste sami googlali za imenom Miha Srebrnjak, boste o meni našli več informacij, kot jih verjetno vem sam.

Moje osebne želje za prihodnje leto pa so sledeče: da bi bili zdravi, srečni, si stali ob strani in predvsem uživali.

Želje za mojo spletno stran: Da bi jo še naprej spremljali in delili moje prispevke tako kot do zdaj. Če smo z vsakim letom starejši, naj ima še spletna stran vsako leto več obiska. Zaenkrat lahko rečem, da to uspeva.

V naslednjem letu pričakujte veliko novih prispevkov iz področij filma, glasbe in tehnologije. Seveda pa bodo imeli posebno pozornost tudi intervjuji. Letos sem jih posnel 5, naslednje leto pa upam, da bo šla številka čez 20 intervjujev. Ker ste me nekateri spraševali, če bodo intervjuji kdaj na Youtubu vam odgovarjam kar tukaj pritrdilno. Predvidoma se bo to zgodilo februarja 2024. Kot slepi osebi mi je video vsebine precej težje snemati, zato sem iskal drugačno rešitev, vendar nam je na pomoč pred kratkim priskočil Google.

Za konec pa bi vas rad povabil še v svojo Discord skupnost. Za vse, ki ne veste, Discord je aplikacija, ki nam omogoča besedilno, glasovno in video komunikacijo. Na začetku je bila popularna predvsem pri igrikarjih, zdaj pa jo uporabljamo tudi drugi. Discord skupnost nas ohranja še bolj povezane kot večina drugih družabnih omrežij, saj nam ponuja precej večjo funkcionalnost in enostavno upravljanje. Pridružite se nam lahko s klikom na povezavo:tukaj.

Trenutno nas je cca. 250 uporabnikov. Skupnost je bila narejena lanskega novembra in ob odprtju sem obljubil, da se bodo začele odvijati nagradne igre, če presežemo številko 250. Ker je ta številka presežena, bom obljubo tudi držal, zato vas še tukaj povabim, da se nam pridružite in sodelujete v nagradnih igrah! Račun imate narejen v dveh minutah, aplikacijo pa si lahko namestite na telefon in na računalnik.

Vsem skupaj želim srečno in zdravo v letu 2024!
Miha Srebrnjak

Deli članek