Fehtarji odštevajo do najboljšega božičnega žura v prestolnici! Z novo priredbo “Napačna zveza” so ponovno navdušili oboževalce, ki se bodo 22. decembra v Ljubljani zbrali na velikem Schatzi Parti-ju.

Fehtarji - Napačna zveza 1
(Foto: Žan Zajc)

Fehtarji podirajo rekorde

Ob koncu leta, ko je pred štirimi fanti z imenom Fehtarji božični koncert na Gospodarskem razstavišču, lahko brez dvoma rečemo, da so Fehtarji v letošnjem letu podirali rekord za rekordom. S harmoniko so razvneli Zrće, stopili na oder Stožic, igrali dobrodelno, razprodali prizorišče za prizoriščem in nanizali kar nekaj hitov. SCHATZI PARTI bo veliki finale letošnjega leta, še zdaleč pa to ne pomeni, da v naslednjem letu od njih ne moremo pričakovati novih velikih projektov in novih rekordov.

Napačna zveza

“Fehtarji se vračamo v nostalgični čas telefonskih pogovorov, fiksnih govorilnic in stacionarnih telefonov. Vznemirjenje je doseglo vrhunec, ko si ob večerih zavrtel številko, se izognil javljanju njenega očeta in zaslišal glas svoje punce. Ampak če si namesto 66 zavrtel 69, se je hitro zgodila … NAPAČNA ZVEZA. Predstavljamo vam priredbo skladbe Napačna zveza, ki so jo v originalu izvajali ansambel Bobri,” o novi priredbi povedo Fehtarji, ki ne skrivajo navdušenja ob prihajajočem božičnem žuru leta. “Obiskovalcem bomo pričarali zimsko glasbeno pravljico in zabavo do jutranjih ur. Obljubljamo vam veliko svetlobnih in drugih efektov, ogromno presenečenj in najboljše slovenske zimske komade,” še dodajo.

V dveh tednih izdali kar tri priredbe

Fehtarji so pred kratkim lansirali novo spletno stran, na katero so objavili izseke treh videospotov. Oboževalci so kasneje izbrali zaporedje premier. “Sedaj so zunaj prav vsi trije videospoti in komaj čakamo, da vse tri nove “fehtarske” priredbe zaigramo še v živo;” povedo.

Fehtarji - Napačna zveza 2
(Foto: Žan Zajc)

Schatzi parti

Po mega uspešnici Schatzi, ki so jo Fehtarji med oboževalce poslali lani decembra, sedaj napovedujejo nekaj povsem nepričakovanega. Na Gospodarskem razstavišču pripravljajo doživetje za vse ljubitelje kakovostne slovenske glasbe in dobre zabave – SCHATZI PARTI, ki ga bodo zaznamovale največje praznične in Apres-Ski uspešnice in številni gosti presenečenja. “Noreli bomo na Schatzija, cik cakali po plesišču, obuli pancerje, si pošiljali poljube, prižgali lučke in si objeti voščili polnoč s Silvestrskim poljubom. Čaka nas torej prava alpska žur romantika,” še zaključijo.

Deli članek