Ob vstopu v praznični december in ob 5. obletnici TV-platforme NEO, ki je z glasovnim upravljanjem v slovenske domove prinesla popolnoma novo izkušnjo spremljanja vsebin, Telekom Slovenije praznuje s svojimi naročniki.

Telekom Slovenije

Do vključno 8. januarja 2024 tako vsem naročnikom televizije omogoča brezplačno uporabo programske sheme Mega HD ter programskih opcij Cinestar TV Premiere in Balkan. Hkrati sta prvič v Sloveniji na voljo TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV, ki prinašata vsebine, ki so razvite in posnete na način, da zlezejo pod kožo in v srca naših kosmatih prijateljev. Do 11. decembra pa je 5 filmov na voljo po en evro.

TV-platforma NEO je rezultat razvoja strokovnjakov Telekoma Slovenije, zaradi česar omogoča neskončno prilagodljivost željam uporabnikov. NEO je v slovenske domove prinesel povsem nov način spremljanja vsebin, saj naročniki TV-vsebine iščejo z glasovnimi ukazi v slovenskem jeziku, pri tem pa le izgovorijo ime oddaje ali TV-programa ali ime igralca oz. igralke, naslov filma oz. serije, šport, ki ga želijo gledati, ipd. Vsak mesec je izrečenih več kot 7 milijonov govornih ukazov.

V decembru so aktualni božični filmi na voljo tako, da uporabniki enostavno izgovorijo: JELENČKI.

»December je čas obdarovanj in druženj, zato NEO ob svoji peti obletnici naročnikom podarja dodatne televizijske vsebine za vso družino. Pri tem smo še posebej veseli, da smo v ta družinski krog lahko letos prvič vključili tudi naše kosmatince, ki sta jim na voljo dva TV-kanala, ustvarjena posebej zanje. Praktično brezhibno glasovno upravljanje v slovenščini, prenovljen in nadgrajen uporabniški vmesnik, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo, in izredno bogat izbor TV-vsebin so osnova za to, da svojim naročnikom samozavestno in brezkompromisno garantiramo zadovoljstvo. NEO praktično nima konkurence v slovenskem prostoru in ko ga preizkusiš, to preprosto veš,« poudarja Katja Šajnovič, direktorica Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.

5 filmov po en evro

Za peti rojstni dan NEO ogled petih filmov do 11. decembra omogoča po en evro. To so filmi, ki doslej še niso bili objavljeni v videoteki DKino, naročnikom pa so na voljo v kategoriji »NEO praznuje 5 let«:

  • Moja poredna vila (My fairy troublemaker) – sinhronizirana risanka
  • Baraba (Bandit) – akcijska komedija
  • Okusno (Délicieux) – komična drama
  • Roboti (Robots) – znanstveno-fantastična komedija
  • Še 10 dni brez mame (10 jours encore sans maman) – komedija

Po izposoji je film brezplačno še 48 ur na voljo v sklopu Knjižnica/Izposojeno na NEO.

Garancija zadovoljstva in priklop takoj

Telekom Slovenije vsem, ki bodo postali naročniki TV-platforme NEO, garantira zadovoljstvo. To pomeni, da tistim, ki s storitvijo ne bi bili zadovoljni, v 30-ih dneh vrne denar. Do NEO doživetja uporabniki pridejo takoj, brez čakanja. Naročnik na prodajnem mestu ali po pošti, če naročnino na fiksne storitve sklene na daljavo, prejme modem in do tri NEO Smartboxe, ki jih enostavno namesti sam, NEO pa deluje takoj po namestitvi. V akcijski ponudbi so paketi NEO na voljo po enotni ceni že od 28 evrov na mesec, zraven pa naročniki, ki se odločijo za Turbo Wifi, le-tega prejmejo prve tri mesece brezplačno.

Deli članek