Kdor je v teh dneh obiskal spletno stran Partis.si je zagledal obvestilo, ki naznanja prihod prenovljene spletne strani z novimi funkcijami.

Partis.si
(Foto: zajem zaslona / Partis.si)

Kot je zapisano v kratkem obvestilu, naj bi bil prenovljen izgled in dodane nove funkcije ter možnost registracije @partis.si e-naslova.

Sicer pa smo sredi poletjapisali,da se je celotna zgodba iz portala Partis preselila na Infire.si, saj se je večina članov osebja in nalagalcev prav tako preselila tukaj in ustvarja nadaljevanje zgodbe Partisa, vendar se baza uporabnikov in torrentov nista ohranila.

Uporabniki se zdaj sprašujejo, če se Partis vrača nazaj s staro ekipo, ki je trenutno aktivna na Infire.si. Odgovor je ne. Za naš portal so na Infire.si pojasnili, da lastnik in osebje z novim Partisom nima več nobene povezave. Prejšnji lastnik Partisa, ki je umrl je bil tudi lastnik domene. Ostalo osebje, pa ni imelo dostopa ne do strežnika niti dostopa do domene. Zaenkrat ostaja neznanka, kdo je prevzel oz. pridobil dostop do domene Partis.si.

Infire tako ostaja aktiven še naprej z isto ekipo. Obrnili smo se tudi na e-naslov, ki je naveden pod registrirano domeno Partis.si za pojasnila v zvezi novega portala, vendar odgovora še nismo prejeli.

Deli članek