Večni romantik Mark Zebra, ki mu je ljubezenski žanr pisan na kožo, ostaja zvest svojemu stilu, danes pa v svet pošilja novo čustveno pesem “Moja duša tvoja je”, kateri prilaga tudi videospot.

Mark Zebra - Moja duša tvoja je 1
(Foto: Sven Martič)

Zaljubljen v svoje življenje

Nobena skrivnost ni več, da je Mark velik romantik, saj to vedno znova dokazuje v svojih pesmih. Ljubezen je njegova največja vrednota, in kot pravi sam, trenutno živi ljubezni polno življenje. “Zares sem se našel v ljubezenskem žanru. S tem najlažje izražam svoja čustva, hkrati pa vedno znova najdem sebe,” pove Mark in v smehu doda: “Morda je za vse to kriv tudi Rok Lunaček, ki mi piše takšna besedila.”

Med snemanjem mu je zmanjkalo glasu, odpotoval je v Dominikansko republiko

Melodijo skladbe je Mark tudi tokrat napisal sam. Besedilo je delo Roka Lunačka, pod aranžma pa se podpisuje Krešimir Tomec. Fantje so skupaj ustvarili že kar nekaj Markovih pesmi zato so snemanja vedno zelo sproščena in zabavna. Mark je s svojo uigrano ekipo skozi leta namreč razvil pravi prijateljski odnos. ” Med snemanjem mi je zmanjkalo glasu, zato smo morali proces nastajanja nove pesmi za nekaj časa prekiniti. Vzel sem si čas zase in odpotoval v Dominikansko republiko. “Odpočil sem si in sedaj sem pripravljen na nove projekte in izzive, ki me čakajo,” pove Mark. Glavno vlogo v videospotu je tokrat zaupal simpatični Nadji Arhar ter Žigi
Gjuru, ki je tudi režiser videospota, v katerem pa ne manjka vročih in zapeljivih kadrov, ki kar vabijo k ogledu.

Mark Zebra - Moja duša tvoja je 2

“Misli mi že uhajajo k novim projektom”

V bližnji prihodnosti bomo Marka Zebro z njegovim bandom lahko videli kot predskupino Flirrt-ov na njihovih koncertih. “Želim si, da bo glasba postala moja služba, želim si nastopati in stati na velikih odrih. Verjamem, da je pred mano še veliko trdega dela, vzponov in padcev, vendar se veselim vsega, kar bo prinesla prihodnost in vseh projektov, bodo še nastali,” zaključi Mark.

Deli članek