V zakonski stan sta letos skočila kar dva člana zasedbe Kvatropirci, fantje pa danes predstavljajo novo čutno balado in videospot za pesem Nepozabljena.

Kvatropirci - Nepozabljena 1
(Foto: Žan Zajc)

Zgodba, ki traja že 12 let

Kvatropirci veljajo za eno izmed najbolj priljubljenih moških vokalnih zasedb pri nas, ljubitelje glasbe pa navdušujejo že vse od leta 2011. Takrat so bili med prvimi, ki so štiriglasno petje ob spremljavi kitare približali poslušalcem v Sloveniji. Petje je njihovo poslanstvo, in ko glasbo udejanjajo s petjem, za njih ta dobi še bolj čarobno, čudovito in osebno sporočilo. Kljub temu, da se je zasedba v teh letih delno spremenila, pravijo, da zgodbo Kvatropircev že več let uspešno pišejo zaradi prijateljstva in skupne ljubezni do glasbe. “Zgodba Kvatropircev se je leta 2011 zgodila zelo spontano in traja še danes. V teh letih smo doživeli ogromno lepih spominov, odpeli nešteto pesmi in stali na kar nekaj odrih. Ponosni smo na vse, kar smo dosegli, hkrati pa se zelo veselimo vsega, kar prinaša bodočnost,” povedo Kvatropirci.

Moči sta združila glasbena mojstra Matjaž Vlašič in Marko Vozelj

Pod novo balado Nepozabljena se tokrat podpisujta glasbena mojstra Matjaž Vlašič in Marko Vozelj. “Nepozabljena je naša druga pesem, ki je delo Matjaža in zelo veseli smo, da je prišlo do ponovnega sodelovanja z njim. Čudovito besedilo je napisal Marko Vozelj s pomočjo našega Albina,” povedo Kvatropirci.
Videospot za pesem so posneli v Dalmaciji na otoku Ugljan, glavno vlogo pa so tokrat zaupali simpatični plesalki Eleni Intihar.

Kvatropirce novembra ponovno čaka znamenit KvatroVečer v kamniku, ki pa je že razprodan. V goste so letos povabili glasbenega prijatelja in velikega umetnika Jana Plestenjaka, s katerim bodo pričarali večer najlepših melodij in spominov.

Podatki o skladbi in videospotu:

Avtor melodije: Matjaž Vlašič
Avtor besedila: Marko Vozelj in Albin Jordan
Aranžma: Matjaž Vlašič in Boštjan Grabnar
Videospot: Igor Pečoler, Novisuals Production

V zakonski stan skočila kar dva člana zasedbe

Leto, ki je za Kvatropirci, je bilo pestro, pa ne samo zaradi koncertov in glasbenih nastopov, ampak tudi zato, ker sta v zakonski stan skočila kar dva izmed štirih Kvatropircev. Samo Kališnik in Jasmina Šmarčan, ki veljata za enega izmed najbolj prepoznavnih glasbenih parov, sta si svojo večno ljubezen obljubila letos maja, nekaj mesecev kasneje pa je pred oltar stopil tudi basist Matej Kocen s svojo srčno izbranko.

Kvatropirci - Nepozabljena 2
(Foto: osebni arhiv izvajalca)

Ker imajo Kvatropirci polne roke dela s koncerti in nastopi, priznavajo, da je v partnerskem odnosu potrebno veliko prilagajanja in razumevanja. “Naše drage vedo, kako poteka glasbeno življenje, in nas v tem podpirajo ter razumejo. Ko smo skupaj, kakovostno preživljamo čas – takrat jih še bolj razvajamo in pocrkljamo s kakšnimi manjšimi pozornostmi. “Jaz svojo drago najraje peljem v wellnes ali pa na kakšno dobro večerjo,” pove Samo Kališnik.

Deli članek