Dejan Dogaja je glasbenik, ki mu energije nikoli ne zmanjka. Neprespane noči na odru so njegovo poslanstvo, ustvarjanje in delo z otroki pa je nekaj, kar ga vedno znova napolni z energijo. Dejan je svoji najmlajši publiki ponovno podaril novo skladbo in videospot z naslovom Rastemo.

Dejan Dogaja - Rastemo
(FOTO: Jernej Šerjak)

“Velikokrat me vprašajo, zakaj sploh še ustvarjam za najmlajše”

“Ogromno ljudi me vpraša, zakaj sploh še ustvarjam za otroke, ko pa tako ali tako z bandom vse vikende igramo in s publiko žuramo do zgodnjih jutranjih ur. Moj odgovor je že kar nekaj let enak. Otroci so najbolj iskrena publika. Ko vedno znova vidiš veselje in iskrice v njihovih očeh, ko skupaj s teboj pojejo in plešejo, se vedno znova spomniš, zakaj je delo z otroki tako zelo čudovito.
Njihova iskrena energija mi vedno napolni baterije,” iskreno pove Dejan.

Osnovni podatki o skladbi in videospotu:

Avtor glasbe in besedila: Rok Lunaček
Avtor aranžmaja: Aleš Zibelnik
Videospot: Jernej Šerjak, Mirjana Šerjak
Plesna skupina: Jay dance studio
Koreografinja: Špela Šerjak

Nova otroška pesem

Dejan Dogaja med otroke pošilja že tretjo otroško skladbo z naslovom Rastemo in s tem napoveduje tudi svoj prvi otroški album. Pesem rastemo nosi lep sporočilo o tem, da moramo otroke naučiti skromnosti in vztrajnosti, na tak način se bomo tudi odrasli lahko naučili največ.”Prav otroci so tisti, ki bodo čez nekaj let naša prihodnost. “Zdi se mi pomembno, da otroci že od majhnih nog rastejo s slovensko glasbo in jo nosijo v srcu tudi, ko enkrat odrastejo, zato je prav, da za njih ustvarjamo tudi v slovenščini,” še pove Dejan, ki si tudi sam nekoč želi družine in zaključi: “Kmalu bom dopolnil 30 let in mislim, da bo zelo kmalu napočil tudi čas za družino.”

Deli članek