Na Nova24TV bodo v nedeljo, 24. septembra 2023 pričeli z podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda z najdaljšo pogovorno oddajo na svetu.

Nova24TV
(Foto: Facebook / Nova24TV)

Guinnessov svetovni rekord bo v najdaljši pogovorni oddaji na svetu skušal doseči Boris Tomašič, direktor in eden izmed najbolj znanih voditeljev na Nova24TV in oddaje Kdo vam laže. Pogovorna oddaja se bo začela v nedeljo, 24. septembra ob 18. uri, trajati pa mora vsaj do srede, 27. septembra do 18.18 ure, da bo Guinnessov svetovni rekord dosežen.

V najdaljši pogovorni oddaji bo sodelovalo tudi 70 gostov, ki se bodo voditelju Borisu Tomašiču pridružili v studiu. Med njimi bodo politiki, športniki, glasbeniki in podjetniki.

Za dosego Guinnessovega svetovnega rekorda pa veljajo tudi določena pravila. Za voditelja to pomeni tri dni brez spanja oziroma bo tega zelo malo. Na vsako uro mu pripada pet minut odmora, v kolikor si v posamezni uri le-tega ne vzame, se minutaža odmora sešteva. Na primer: če bo voditelj povezoval pogovorno oddajo neprekinjeno 10 ur, mu tako pripada 50 minut odmora, ki ga lahko izkoristi za počitek, hrano in ostalo.

Deli članek