V četrtek, 21. septembra na Voyo prihaja že četrta sezona priljubljene serije Za hribom. Vaščani najbolj zabavne vasice se vračajo z novimi absurdnimi zapleti, novimi romancami ter novimi tihotapskimi in preroškimi dogodivščinami.

Za hribom
(Foto: zajem zaslona / Youtube)

Igralska zasedba bo tokrat malce spremenjena. V čevlje natakarice Tereze bo tokrat stopila Maja Martina Merljak, ki bo zamenjala Tino Potočnik Vrhovnik. Ostala igralska zasedba ostaja nespremenjena: Jernej Kuntner, Franci Kek, Primož Korošec, Karin Komljanec, Ivo Ban in Gašper Markun.

Zgodba

V četrti sezoni je župan Karl Zabašnik (Jernej Kunter) še naprej odločen, da bo svojo vasico postavil na turistični zemljevid, četudi bo moral za to ustvariti lažno arheološko najdišče. Vaški frajer Đuro (Robert Korošec) se spoznava z ženskimi opravili in dela sive lase svoji dragi, podžupanji Eriki (Karin Komljanec). Kdo je boljši, kadar mora prevzeti vloge nasprotnega spola? Laci (Gašper Markun) pa je odločen, da bo osvojil simpatično Terezo in jo popeljal okrog sveta. Če se le znebi senilne gospe, ki je prišla z nakupom avtodoma. Pričakujte tudi nepozaben ples v maskah in nekaj medsosedskih tatvinskih podvigov. Izbor za miss je pa tako ali tako pasé, Zahribovci bodo imeli raje tekmovanje za Miss Ovce. Le čigava ovca je najlepša?

Napovednik

Deli članek