V petek, 1. septembra 2023 smo v Sloveniji dobili novo radijsko postajo, imenovano Toti Radio. Kot je moč sklepati iz imena radia, je le-ta namenjen predvsem poslušalcem na štajerskem koncu.

Toti Radio

Toti Radio je za poslušanje na voljo preko FM frekvence 106,8Mhz in pokriva kraje Maribor, Ruše, Selnica ob Dravi, Kungota, Pesnica, Lenart, Duplek, Hoče, Slivnica, Miklavž na dravskem polju, Rače, Fram, Starše, Ptuj, Hajdina, Kidričevo, Slovenska Bistrica, in Šentilj ter v omrežju DAB+ na vzhodnem delu slovenije. Prav tako pa jih je mogoče poslušati prekospleta.

Ekipa Totega Radia

V prvi polovici letošnjega leta se je skupna pot Radia City in ekipe Reporterja Milana zaključila, slednja pa se je s tem mesecem vrnila na Toti Radio, med drugim bomo spremljali tudi Totega reporterja Milana.

Toti Radio sicer spada pod okrilje Infonet media, ki ima v lasti številne znane postaje, med katerimi so Radio 1, Radio Bob in Radio Antena. Toti Radio pa so pravzaprav preimenovali iz Radio Radlje, ki bo štajerskem koncu prinesel polno zanimivih vsebin.

Deli članek