Skupina VZROCK je v zadnjem obdobju prava glasbena senzacija. Polnijo prizorišče za prizoriščem, njihove skladbe pa na ves glas prepevajo vsi oboževalci pod odrom. S svojo glasbo, prezenco in nastopi se v zadnjih letih zapisujejo v slovenski glasbeni prostor, danes pa predstavljajo novo skladbo FANTAZIRA, za katero so posneli tudi videospot, v katerem ne manjka zapeljivih prizorov.

VZROCK - Fantazira 1
(Foto: Miki Pavlin)

V začetku leta razprodali svoj prvi veliki koncert

Gašper, Tilen, Nik in Nejc stojijo za imenom skupine VZROCK. Kljub svoji mladosti nizajo uspehe in ob tem ostajajo zvesti glasbi, ki jih osrečuje že od malih nog. V začetku letošnjega leta so denimo razprodali svoj prvi veliki koncert v Novem Mestu, njihova največja uspešnica PINA COLADA pa bo na YouTubu kmalu dosegla že dva milijona ogledov. “Radi igramo in zabavamo ljudi. Najbolj pomembno pa je, da to delamo s srcem. Naša največja želja je, da bomo nastopali še dolga leta in še v večjem obsegu,” povedo fantje, ki danes predstavljajo novo polko in videospot z naslovom “FANTAZIRA”.

VZROCK - Fantazira 2
(Foto: Miki Pavlin)

Nova polka, ki nas popelje v svet fantazije

“V novi polki fantaziramo o punci, ki ima urok in je vzrok, da jo gledaš v oči, medtem ko ti roko položi na bok,” povedo fantje, ki svojo ljubezensko življenje zaenkrat še skrivajo. Sveža in mladostna polka, ki bo poslušalce še zadnjič v tem poletju vrnila na obale morja, v lepe sončne zahode, med zagorela telesa in med zaljubljene poglede.

VZROCK - Fantazira 3
(Foto: Miki Pavlin)

Nova narodnozabavna senzacija

Med glasbeniki in ljubitelji narodnozabavne glasbe se je že nekaj časa nazaj začelo šušljati, da so fantje nova narodnozabavna senzacija in da bomo o njih še veliko slišali. Kljub temu pa Gašper, Tilen, Nik in Nejc ostajajo na trdnih tleh in se zavedajo, da je pred njimi še dolga pot. “Ne bomo lagali, že zdaj živimo svoje sanje. Občutek, ko lahko vsak vikend počnemo to, v čemer najbolj uživamo, je neprecenljiv,” so povedali fantje.

VZROCK- drzen, z energijo poln nastop, ki ga bo vedno zaznamovala harmonika!

Podatki o skladbi in videospotu:

Besedilo in melodija: Alen Klepčar
Aranžma: Vzrock
Videospot: Miki Pavlin

Deli članek