N Banka (Prej Sberbank banka) se bo konec prihodnjega tedna v celoti pripojila k NLb. To pomeni, da N Banka v začetku septembra ne bo več obstajala.

N banka

Pri N Banki opozarjajo, da bosta spletna stran in kontaktni center delovala do vključno 31. avgusta 2023. S svojim računom bodo komitenti poslovali nemoteno v vseh NLB poslovalnicah. Za lažje poslovanje bodo v soboto, 2. septembra odprte nekatere NLB poslovalnice, in sicer:

  • Ljubljana, Poslovalnica Eleclerc, Jurčkova cesta 225, od 9. do 19. ure;
  • Maribor, Poslovalnica Maribor, Titova c. 2, od 9. do 14. ure;
  • Celje, Poslovalnica Celje, Mariborska 1 c, od 9. do 14. ure;
  • Koper, Poslovalnica Koper, Cesta Zore Perello – Godina 7, od 9. do 14. ure in
  • Kranj, Poslovalnica Kranj, Koroška cesta, od 9. do 14. ure.

Od 1. septembra od 8. ure do 4. septembra do 8. ure zjutraj bodo nalogi za domača, čezmejna in mednarodna plačila v NLB poslovalnicah in video klicu NLB Kontaktnega centra brez nadomestila.

Kaj se bo zgodilo z debetnimi karticami, karticami za odložena plačila in posojilnimi karticami N Banke?,

»Debetne kartice, kartice z odloženim plačilom in posojilne kartice N Banke bodo od 31. avgusta do vključno 3. septembra delovale v obsegu limita in stanja, kot ga boste imeli na računu 31. avgusta ob 22. uri. Upošteva se porabo od takrat naprej.
POMEMBNO! 3. septembra ob 23. uri bodo vse kartice N Banke prenehale delovati, zato jih od takrat dalje ne boste mogli uporabljati. 4. septembra, v zgodnjih jutranjih urah, najkasneje pa ob 8. uri zjutraj, boste lahko pričeli uporabljati kartice NLB.
Ko bodo vaše kartice aktivne, vam bodo iz NLB poslali sms in vas o tem obvestili.«

Komitenti, ki še niso dobili novih NLB kartic in pin številke iz banke opozarjajo, da se naj čimprej obrnejo na NLB kontaktni center ali poslovalnico.

Komitenti pa bodo v prihodnjih dneh prejeli tudi podatke za vpis v spletno ali mobilno banko NLB Klik.

Deli članek