Ansambel Andreja Bajuka predstavlja nov valček in videospot za pesem Zaradi tebe. Pesem bo v petek, 1.9.2023 predstavljena na najstarejšem narodno-zabavnem festivalu v Sloveniji – Ptujskem festivalu.

Ansambel Andreja Bajuka - Zaradi tebe

Zanimivost skladbe je ta, da je zraven narodnega zvoka trio zasedbe, prisoten še tamburaški zven. S tem prikažejo svoje belokranjske korenine, na katere so zelo ponosni.

Besedilo je napisal Matej Trstenjak, za melodijo in aranžma je poskrbel Andrej Bajuk. Skladba je bila posneta v studiu Bajuk. Videospot je posnela videoprodukcija Bajuk, za kamero pa je prijel Simon Bajuk. Snemalo se je v kleti Semiške penine.

O Ansamblu Andreja Bajuka

Poleg klasičnih nastopov po Sloveniji, kot so veselice in podobne prireditve, odigrajo tudi veliko poročnih zabav, abrahamov in obletnic, ki so jim pisane na kožo.

Pohvalijo se lahko z lastno audio in video produkcijo, na kar so še posebej ponosni. Za besedila skrbijo priznani slovenski pisci, s katerimi se usklajujejo za vsako pesem. Tudi oni so v poplavi ansamblov, ki delujejo v današnjem času, našli svoj zven in način igranja, ter si na ta način izoblikovali svoje ime in blagovno znamko, pod katero nastopajo danes.

Na vsakem igranju se potrudijo do zadnjega atoma moči zadovoljiti poslušalce in obiskovalce vsake prireditve. Ansambel Andreja Bajuka je dobra blagovna znamka, zelo donosna in uspešna, zato je resnično najboljši naslov za izvedbo kakršne koli prireditve z glasbenim in zabavnim programom.

Udeležili so se že raznih narodno-zabavnih festivalov, kot so Števerjan, Boč, Graška gora, Zaigrajmo in zapojmo, Oplotnica, Vurberk in Ptujski festival.

Ansambel sestavljajo: Andrej Bajuk (harmonika, vokal), Ingrid Kralj (vokal), Simon Bajuk (bas kitara) in Nejc Prijanovič (kitara, vokal).

Deli članek