V Sloveniji se je končno pojavila nova alternativa za bolha.com in oglasi.si – Prodajko.eu. Ta portal je nekoč že obstajal pod domeno Prodajko.si, vendar so uporabniki, ki so se zanašali na prodajo prek malih oglasov, ostali brez možnosti po zaprtju portala. Sedaj pa je tu nov portal Prodajko.eu, ki se ponaša z naprednejšo grafično podobo in enostavnejšo uporabo. Najboljša stvar pri tem pa je, da je uporaba popolnoma brezplačna.

Prodajko.eu
(Foto: arhiv ponudnika)

Portal omogoča dinamično objavljanje oglasov za vse registrirane uporabnike, kar lahko storijo že v nekaj preprostih korakih, zahvaljujoč glavnemu programerju portala. Uporaba je brezplačna tudi za podjetnike in trgovce, ki imajo na voljo dodatne funkcije, kot so napredna analitika, RSS povezave in uporaba API ključev.

Trenutno se portal nahaja v beta verziji in potrebuje še nekaj popravkov, ki jih lahko uporabniki prijavijo administratorjem nainfo@prodajko.eu.Spletni naslov portala jehttps://prodajko.eu/.Tukaj lahko brezplačno objavite oglase! Prodaja je hitra, enostavna in zabavna!

Če želite lažje prodati svoje izdelke na trgu, je zdaj idealen trenutek, da objavite svoj brezplačni mali oglas na spletni tržnici Prodajko.eu. Vaši oglasi bodo hitro dobili veliko število ogledov in povpraševanja, kar vam bo pomagalo pri prodaji. Ne zamudite te priložnosti in izkoristite brezplačno objavo vašega oglasa na Prodajko.eu.

Deli članek