Legendarna plaža Zrće je v torek gostila enega izmed najbolj prepoznavnih bandov pri nas. FEHTARJI so znova podrli rekorde, na Hrvaškem pa so plapolale slovenske zastave in odmevale slovenske pesmi!

Fehtarji - Zrće 1
(Foto: Žan Zajc, Innea studio)

Glasba podira rekorde – harmonika prvič v Zrćah

“Za nami je prvi nastop v Zrćah in verjamemo, da ne zadnji. Fehtarji smo res veseli, da imamo takšno publiko, ki pride za nami tudi na Hrvaško. Na nastopih vedno znova dokažemo, kako zelo imamo Slovenci radi slovensko glasbo in harmoniko. Energija pa je bila zares nepozabna. Pozna se, da smo bili na morju, kjer smo vsi še bolj sproščeni in pripravljeni na zabavo,” povedo Fehtarji in dodajo: “Bilo je nepopisno. Nismo si predstavljali takšnega odziva publike. Ljudje so z nami dihali kot eno, cel klub je pel “Slovenija, od kod lepote tvoje” in publika nas je na trenutke celo preglasila.”

Fehtarji - Zrće 2
(Foto: Žan Zajc, Innea studio)

Za Fehtarji je neverjetno leto

Po novem hitu Schatzi so Fehtarji letošnje leto začeli z razprodanimi koncerti in se na nastopih postavili ob bok tudi največjim izvajalcem iz sosednjih držav. “Zgodba FEHTARJEV je bila nenačrtovana. Stvari so se poklopile in publika nas je vzela za svoje. Verjetno ne govorijo zaman, da se najboljše stvari vedno zgodijo nenačrtovano,” še povedo fantje, ki konec tega leta pripravljajo nekaj velikega in zaključijo: “Letošnje nepozabno leto se bo zaključilo v stilu. Pripravljamo nekaj nepozabnega, ampak zaenkrat naj ostale podrobnosti ostanejo skrivnost.”

Deli članek