Ansambel Lesarji so trije mladi in simpatični fantje, ki pravijo da si življenja brez glasbe ne predstavljajo. Pred vrhuncem poletne sezone tokrat predstavljajo vročo polko z naslovom “Za ustnice njene!”

Lesarji - Za ustnice njene

“Želimo širiti slovensko glasbo”

Ansambel Lesarji so trije mladi in simpatični fantje, ki si prizadevajo dobro in pozitivno glasbo vnesti v življenja ljudi po vsej Sloveniji. “Navdušili bomo tako mlade kot starejše, poskrbeli za dobro vzdušje, in zagotovili, da na zabavi nihče ne bo le sedel in opazoval,” povedo fantje iz skupine Lesarji, ki v vrhunec poletne sezone stopajo z novo polko “Za ustnice njene”. K sodelovanju pri snemanju videospota so tokrat povabili simpatično Samantho Kebelj, ki je paša za oči za vse gledalce. “Verjamemo, da bo naša nova polka pritegnila poslušalce, saj gre hitro v uho, prav tako pa te ob poslušanju takoj zasrbijo pete. Pred nami je noro poletje, polno veselic in zabav na katerih se bo naša nova polka prepevala do jutranjih ur,” še dodajo.

Podatki o skladbi in videospotu:

Avtor melodije: Primož Ilovar
Avtor besedila: Igor Pirkovič
Avtor aranžmaja: Primož Ilovar
Videospot: Andrej Pratnemer

Ime Lesarji ni naključje

Ime so si nadeli zato, ker so obiskovali lesarsko šolo. No, vsaj dva od njih. Že takoj na začetku glasbene poti so se namreč spopadli s kadrovskimi spremembami, zapustil jih je tretji »lesar«. A Jan in Anže nista sedela križem rok, takoj sta šla v akcijo in našla harmonikarja, ki je sicer mehanik, pa vendar se v ansamblu odlično znajde. »Zdaj sva dva lesarja in mehanik,« povedo fantje.

Deli članek