Večni romantik Mark Zebra z novo pesmijo in videospotom “Pod mojo kožo” stopa proti poletni sezoni, ki bo tudi letos polna glasbe, ljubezni in praznovanja njegovega okroglega jubileja.

Mark Zebra - Pod mojo kožo
(Foto: Sven Martič)

Ljubezenska zgodba, ki je ne pričakuje nihče

Kljub temu, da bi pesem marsikdo označil za balado, Mark pravi, da je pesem idealna za poletne večere ob sončnem zahodu. Ljubezensko besedilo, ob katerem se marsikdo zamisli, te popelje na svojevrstno čustveno popotovanje.
“Glasba ni le zvok, ampak je tudi zdravilo za dušo in točno to sporočilo bi rad prenesel na svoje poslušalce,” pove Mark.

V videospotu zasledimo tudi drugouvrščenega tekmovalca šova Exatlona Tima Nuča, ki v videospotu Marku “ukrade” dekle in ga na koncu izzove še na dirko z avtomobili. Vroči prizori, ki vas ne bodo pustili ravnodušne, pa ne napovedujejo samo poletne glasbene sezone, pač pa z videospotom in novo pesmijo Mark tudi uradno praznuje svoj 30. rojstni dan. “Ne glede na vse izzive in ovire, ki so me izoblikovale in naredile še močnejšega, se mi je zgodilo veliko lepega. Srečen in hvaležen sem za svojo družino, ki mi stoji ob strani in me neizmerno podpira. Poleg tega pa je tukaj še glasba, skozi katero lahko tudi širši publiki pokažem, kdo sem in kaj je tisto, kar me osrečuje. Verjamem, da če se trudiš in trdo delaš za nekaj, kar si želiš, se to nekoč uresniči. Kar se tiče glasbe, še nisem uresničil vsega, kar si želim, ampak menim, da stopam po pravi poti,” pove Mark, ki je lani denimo posnel dva dueta s svojimi glasbenimi idoli iz otroštva in še doda: “Moj cilj je, da bom od glasbe in glasbenega ustvarjanja nekoč lahko živel. Verjamem, da je to šele začetek.”

Kaj pa družina in Markova ljubezen?

Nobena skrivnost ni, da je Mark večni romantik, vendar o njegovem ljubezenskem življenju ni znanega veliko. “Ko bo prišel pravi čas, boste spoznali tudi ta del Marka. Seveda si tudi jaz želim družino, ampak vse ob svojem času. Verjamem, da se stvari zgodijo takrat, ko so ti namenjene. Zaljubljen sem v svoje dekle, v življenje in v glasbo. Živim za trenutek in ne želim prehitevati življenja, se pa veselim vsega, kar bo prinesla bližnja in malo bolj oddaljena prihodnost,” nam še zaupa simpatični pevec.

Podatki o skladbi in videospotu:

Avtor melodije: Goran Šarac
Avtor besedila: Rok Lunaček
Aranžma: Krešimir Tomec
Videospot: Globus Videos, Žiga Gjuro

Glasbeni izvajalec, ki navdušuje in nikoli ne razočara!

Mark Zebra k svojim najpriljubljenim glasbenim uspešnicam, kot so Bora bora, Reci mi da, in Če bi bila moja, dodaja novo romantično skladbo Pod mojo kožo! Spomnimo se ga iz šova X Factor Slovenija, ki je bila zanj, kot pravi, nekakšna odskočna deska. Izkušnja in dolg premislek sta mu dala vedeti, da njegovo srce enostavno leži v glasbi. 30-letni glasbenik prihaja iz okolice Maribora, njegova največja strast pa je petje. Z novo uspešnico je navdušil slovensko glasbeno sceno in že nestrpno pričakujemo, kakšne ideje se še skrivajo za tem mladim, nadobudnim glasbenikom.

Deli članek