HoT (Hofer Telekom) v mesecu maju obeležuje šesto obletnico delovanja. Tudi tokrat so  za obstoječe in nove uporabnike brezplačno povečali količino prenosa podatkov v njihovihpaketih,največjemu paketu pa so poleg tega še znižali mesečno naročnino.

HoT paketi
(Foto: zajem zaslona / hot.si)

HoT se že od samega začetka delovanja drži načela, da nikoli ne bo podražil svojih paketov. Tokrat pa so naredili obratno potezo, in sicer ima paket HoT Extra zdaj na voljo 200 GB prenosa podatkov (prej 150 GB) z mesečno naročnino 13,99 € (prej 14,99€). To pomeni, da uporabniki za večjo količino prenosa podatkov plačujejo manj.

Posodobitve je bil deležen tudi paket HoT Maxi, kjer je zdaj na voljo 100 GB prenosa podatkov (prej 80 GB), mesečna naročnina pa ostaja 9,99 €.

Nov paket mobilnega interneta HoT Giga neomejeni

Paketoma mobilnega interneta HoT Giga in HoT Giga mini se je zdaj pridružil še novinec, ki sliši na imeHoT Giga neomejeni.V paketu je na voljo neomejena količina prenosa podatkov s hitrostjo do 50/10 Mbps, z doplačilom 2 € pa je mogoča nadgradnja hitrosti na do 1000/200 Mbps. Še vedno pa velja načelo poštene uporabe, kar pomeni, da se po prenesenih 1 TB hitrost zniža na do 5/2 Mbps. Promocijska cena paketa do 1. julija 2023 znaša 17,99 € in uporabniku ostane za vedno, v kolikor aktivira paket pred tem datumom.

Deli članek