V času prvomajskih praznikov bo veliko Slovencev dopustovalo na Hrvaškem. Telekom Slovenije je zato za svoje naročnike mobilnih paketov, ki se odpravljajo na Hrvaško, tudi letos pripravil posebno opcijo dodatnega zakupa gigabajtov, naročnikom televizije, ki želijo tudi v tujini spremljati vrhunske TV-vsebine, pa priporoča uporabo aplikacij NEO in NEO TV-Lite.

Telekom Slovenije

Hrvaška je del Evropske Unije, kar pomeni, da ima uporabnik na voljo določeno količino prenosa podatkov v gostovanju znotraj svojega mobilnega paketa. Pri Telekomu so zapisali, da se kljub temu vsaj tretjina uporabnikov odloči za zakup dodatne opcije za prenos podatkov na Hrvaškem.

Med prvomajskimi prazniki možnost zakupa opcije HR-internet Plus

Med 19. aprilom in 3. majem 2023, lahko uporabniki Telekoma Slovenije med dopustom na Hrvaškem zakupijo opcijoHR-internet Plusza dodatne količine prenosa podatkov. Za 5,99 € uporabniki prejmejo 15 GB prenosa podatkov, veljavnost opcije pa je 7 dni.

Osvežena ponudba HR-internet za mesečni zakup prenosa podatkov na Hrvaškem

Od 19. aprila 2023 pa je v ponudbi prenovljena opcija za zakup mesečnega prenosa podatkov HR-internet. Za 9,95 € uporabniki prejmejo 30 GB (prej 20 GB) prenosa podatkov.

Pri gostovanju se najprej uporabijo podatki iz ponudbe HR-internet, šele po porabi zakupljenih gigabajtov pa še količine izbranega mobilnega paketa. Oba zakupa lahko naročniki enostavno vklopijo prek Mojega Telekoma ali SMS-sporočila.

Televizija NEO tudi v tujini

Tudi med dopustom pa lahko naročniki televizijo gledajo prek TV-platforme NEO. NEO je tudi v tujini na voljo z mobilno aplikacijo NEO, aplikacijo NEO TV Lite za pametne televizorje, na spletu pa preko Neo.io. Aplikacija NEO TV Lite je na voljo na televizorjih z operacijskim sistemom Android TV z različico 7.0 Nougat (API 24) ali novejšo, na televizorjih LG z operacijskim sistemom webOS TV z različico 3.0 ali novejšo, na televizorjih Samsung z operacijskim sistemom Tizen (letnik 2018 in novejši) ter na televizorjih Hisense z operacijskim sistemom Vidaa (serija U4 in novejši).

Deli članek