Pri Pro Plusu so napovedali prihod filma Pr’Hostar 2 (Pr’Hostar 2‰) na njihovo naročniško sVoD storitev Voyo. Film bo za ogled dostopen od 6. aprila 2023.

Pr'Hostar 2

Film je tudi tokrat režiral Luka Marčetić, pod scenarij pa se podpisujeta Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin. Film si je v kinematografih ogledalo več kot 100.0000 gledalcev in je prejel štiri zlate role.

Igralska zasedba v filmu je sledeča: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Niko Zagode, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mateja Terseglav in Miha Brajnik.

Zgodba

Gorenjski velezvezdniki se bodo spet zbrali in maksimalno pomatrali, da še enkrat vse zafurajo. Alpski možganski biseri so se od konca prvega filma marinirali v visokih promilih alkoholov domače izdelave, kar očigledno ne bo ostalo spregledano.

Ker imajo več sreče kot pameti, se bo angažiral meneđer Tristan in jih zbobnal na kup, da spet zalaufajo hotelski presežek Pr’ Hostar in obogatijo. Vmes še kako punco narajmajo, pikado ne bo edini, ki ga bodo metali na roko, postali bodo zvezde družbenih omrežij ter ljubljanskim ritim pokazali, kaj je pravi ruralni safari. Od šanka do šanka in podšanka.

Deli članek