Redo (re:do) je nov mobilni operater, ki sicer deluje pod okriljem A1. O prihodu novega mobilnega operaterja smopri nasže pisali, vendar takrat še niso razkrili vseh informacij o njihovi ponudbi.

Redo

Operater Redo (re:do) se od »klasičnih« operaterjev razlikuje v tem, da je mogoče naročnino in vse potrebno urediti le v mobilni aplikaciji, saj fizičnih poslovalnic nimajo.

En naročniški paket za neomejeno komunikacijo in prenos podatkov v Sloveniji

Redo (re:do) ima v ponudbi en naročniški paket. Ta za 15 € na mesec prinaša neomejeno komunikacijo ter neomejene količine prenosa podatkov v Sloveniji. V območju EU/EEA so na voljo neomejeni klici ter sporočila, uporabniku pa je na razpolago 14 GB prenosa podatkov. Na voljo imajo digitalno (eSim kartico), ki jo uporabnik lahko aktivira takoj. Če telefon ne podpira eSim, pa za 5 € omogočajo nakup fizične sim kartice, ki deluje v vseh napravah. Fizično sim kartico lahko uporabnik naroči po pošti ali jo kupi na servisih Petrol in OMV po Sloveniji. Plačilo mesečne naročnine se izvede vnaprej s plačilno ali kreditno kartico, zaradi predpisov pa se mora uporabnik tudi identificirati z osebnim dokumentom, vse našteto pa uredi neposredno v mobilni aplikaciji.

14-dnevno brezplačno testno obdobje

Za nove uporabnike je možen 14-dnevni brezplačni preizkus z 10 GB prenosa podatkov, 200 minutami pogovorov in 200 sporočili. Uporabnik lahko svojo številko prenese z drugega operaterja ali si v aplikaciji izbere novo; vnese od dve do pet številk po svojem izboru, aplikacija pa jih bo sestavila v nekaj možnih kombinacij, izmed katerih nato uporabnik izbere eno.

Deli članek