Na VOYO se vrača ena najbolj priljubljenih VOYO originalnih serij, Gospod profesor. Dogodivščine profesorja Sama Demšarja, njegove simpatije Klavdije in vseh njegovih nadobudnih dijakov se vračajo v četrtek, 2. februarja 2023.

Gospod profesor
(Foto: Facebook / Voyo Slovenija)

Priljubljena VOYO original serija Gospod profesor, v kateri v glavnih vlogah blestita Jure Henigman (Samo Demšar) in Tina Vrbnjak (Klavdija Jaklič), bo dobila nadaljevanje. Sprva je bilo rečeno, da bo 2. sezona za ogled na voljo žekmalu po novem letu,vendar je prišlo do rahlega zamika.

Na Facebooku Voyo Slovenija so sporočili, da si bomo drugo sezono serije Gospod profesor lahko ogledali v četrtek, 2. februarja 2023. Seveda bodo nove dele dodajali postopoma – vsak četrtek po en nov del, kot to počnejo že zdaj pri nekaterih serijah. V drugi sezoni bomo videli tudi nekaj novih obrazov, ki jim VOYO omogoča utrditev na domačem igralskem zemljevidu.

Drame, akcije in ljubezni v drugi sezoni ne bo manjkalo, so zagotovili ustvarjalci. Sicer pa podrobnejše vsebine zaenkrat še niso razkrili. Vsaka nova epizoda – tako kot v prvi sezoni – se bo dotikala aktualnih družbenih vprašanj in tem, ki zadevajo mlade. Rušili so tabuje in odstirali pogledena stiske, ki včasih ostajajo neizgovorjene.

Deli članek