Na VOYO se vrača ena najbolj priljubljenih VOYO originalnih serij, Gospod profesor. Dogodivščine profesorja Sama Demšarja, njegove simpatije Klavdije in vseh njegovih nadobudnih dijakov se vračajo kot novoletno darilo. Drugo sezono serije si bo mogoče ogledati že kmalu po novem letu, točnega datuma zaenkrat na Pro Plusu še niso razkrili.

Gospod profesor
(Foto: Voyo)

Priljubljena VOYO original serija Gospod profesor, v kateri v glavnih vlogah blestita Jure Henigman (Samo Demšar) in Tina Vrbnjak (Klavdija Jaklič), bo dobila nadaljevanje. Januarja na VOYO namreč prihaja druga sezona, ki bo vsebinsko in produkcijsko še nadgrajena. V njej poleg ustaljene zasedbe igra še nekaj novih obrazov, ki jim VOYO omogoča utrditev na domačem igralskem zemljevidu.

Drame, akcije in ljubezni v drugi sezoni ne bo manjkalo, so zagotovili ustvarjalci. Sicer pa podrobnejše vsebine zaenkrat še niso razkrili. Vsaka nova epizoda – tako kot v prvi sezoni – se bo dotikala aktualnih družbenih vprašanj in tem, ki zadevajo mlade. Rušili so tabuje in odstirali pogledena stiske, ki včasih ostajajo neizgovorjene.

Osrednja igralska zasedba v seriji Gospod profesor

Jure Henigman – Samo Demšar
Tina Vrbnjak – Klavdija Jaklič
Gojmir Lešnjak – Gojc – ravnatelj Nikolič
Saša Pavček – Olga Bohorič
Branko Jordan – Igor Mahkovec
Gašper Jarni – Željko Žele Rojc
Damjana Černe – Irena Spuk.

Deli članek