11. novembra 2022 ob 11. uri je v Sloveniji z oddajanjem pričela nova radijska postaja Best FM. Radio je dostopen na dveh frekvencah, in sicer na 101,6 MHz Ljubljana z okolico in 87,7 MHz Jesenice terpreko spleta.

Best FM(Foto: Best FM)

Kot so zapisali na svoji spletni strani je Best FM ustvarjen s poudarkom na zabavi. Predvajala se bo izključno novejša glasba iz EX-YU področja, saj je ta priljubljena predvsem pri mlajši generaciji.

“To je Best FM – glasbeni radio, ki temelji na novejši POP glasbi s področja Balkana. Glede na to, da v Sloveniji vedno več mladih posluša tovrstno zvrst glasbe, kar se kaže tudi po organizaciji in obisku koncertov po celotni državi, obstaja potreba po takšni radijski postaji, ki je do sedaj še ni bilo.”

Na Best FM bo tako mogoče slišati glasbene izvajalce kot so Dino Merlin, Željko Joksimović, Senidah, Jala Brat, Bubba Corelli, Rasta, Lepa Brena in Saša Matić. Poleg tega bo Best FM redno predstavljal novosti na tem glasbenem področju, s programskimi vsebinami pa se bo približal mladim in spremljal tekoča dogajanja doma in po svetu.

Deli članek