V Sloveniji bomo s 14. decembrom 2022 dobili še enega ponudnika pretočnih vsebin SkyShowtime. Slednje je na dogodku v Ansterdamu naznanil izvršni direktor SkyShowtime Monty Sarhan.

SkyShowtime

V sklopu širitve pretočne storitve na Srednjo in Vzhodno Evropo bo SkyShowtime z decembrom 2022 na voljo še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Bolgariji in na Kosovu, od februarja 2023 pa tudi V Albaniji, na Češkem, Madžarskem, Severni Makedoniji, Poljskem, Romuniji in na Slovaškem.

Kaj bo SkyShowtime ponujal za ogled?

SkyShowtime spada pod okrilje medijskih družb Comcast in Paramount Global (do leta 2022 poznan kot ViacomCBS). Za filmske navdušence lahko izpostavimo Universal Pictures in Paramount Pictures, poleg tega pa bodo na voljo tudi vsebine Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios in Peacock. Vsebine bodo opremljene s slovenskimi podnapisi ali slovensko sinhronizacijo, so še dodali.

Kaj pa cena?

Podatek o ceni še ni znan, lahko le sklepamo, da se bo mesečna naročnina gibala nekje med 5 ali 7 evri na mesec, tako, kot jo imajo postavljeno ostali ponudniki pretočnih storitev v Sloveniji.

Deli članek