T-2 je na svojispletni straninaznanil pričetek obračunavanja uporabe mobilne aplikacije za ogled televizije Tv2go, ki je na voljo za Android in iOS naprave ter preko spletnega brskalnika tudi na osebnem računalniku.

Tv2go
(Foto: zajem zaslona / T-2.net)

Tv2go je mobilna aplikacija, s katero lahko spremljamo TV vsebine in storitve, ki jih imamo naročene tudi na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Na tv2go lahko ustvarimo profile gledalcev in urejamo vrstni red TV programov. Aplikacija vsebuje tudi možnost časovnega zamika, mobilno televizijo tv2go lahko spremljamo v vseh slovenskih omrežjih ter povsod po EU.

Dve različici: Tv2go Mini in Tv2go

S 1. novembrom 2022 pri T-2 uvajajo različico tv2go Mini, ki omogoča ogled TV programov iz izbrane programske sheme uporabnika, T-2 videoteko, izbiro uporabniškega profila, priporočilni sistem ter opcijsko še snemalnik in časovne funkcije z možnostjo ogleda do 168 ur nazaj. Različica tv2go Mini bo omogočala sočasen ogled vsebin na eni napravi. Mesečna naročnina na tv2go Mini bo z navedenim datumom znašala 0,99 EUR (z DDV) na mesec, zaračunavati pa se bo pričela vsem naročnikom, ki so imeli naročeno storitev tv2go. Naročniški paketi Oranžni Optimum, Oranžni Diamant, T3 ter T4, ki so vsebovali storitev tv2go, bodo z dnem 1. 11. 2022 vsebovali storitev tv2go Mini, in sicer brez doplačila. Mesečna naročnina v navedenih paketih tako tudi po 1. novembru ostaja nespremenjena.

Hkrati z različico tv2go Mini uvajajo tudi naprednejšo različico tv2go, ki za 1,99 EUR (z DDV) mesečno bo prav tako ponujala ogled izbranih TV programov, z možnostjo časovnega zamika do 7 dni nazaj, snemalnik, videoteko ter izbiro profila uporabnika skupaj s priporočili za ogled. V naprednejši tv2go bomo lahko vsebine spremljali na 3 napravah hkrati. Naprednejša različica tv2go je že del ponudbe pretočne televizije s paketom T-2 TV maxi.

Deli članek