V soboto, 20. avgusta, ob 20.15 se bosta v dvorani Zlatorog v Celju na prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Slovenije in Hrvaške. Košarkarško tekmo si bo mogoče v živo ogledati na televizijskem programu Sport Klub 1.

Eurobasket
(Foto: KZS.si)

Slovenija bo v pripravah na Eurobasket in dveh kvalifikacijskih tekmah za SP 2023 odigrala šest prijateljskih tekem. Do zdaj so jih odigrali 5, in sicer proti Nizozemski, Črni Gori, Turčiji, Ukrajini in Srbiji.

20. avgusta pa sledi še zadnja, šesta pripravljalna tekma proti reprezentanc Hrvaške. Tekmo bodo odigrali v dvorani Zlatorog v Celju.

Prenos v živo na Sport Klub 1

Vse pripravljalne tekme (med njimi tudi med Slovenijo in Hrvaško) bo v Sloveniji na televiziji prenašal Sport Klub 1. Televizijski programi Sport Klub so pri večjih slovenskih operaterjih dostopni le pri Telemachu. Telekom Slovenije, A1 Slovenija in T-2 teh programov ne ponujajo več, saj so jih nadomestili s programi Arena Sport. Ne glede na to, katerega operaterja imamo, si lahko tekmo ogledamo z zakupom EON TV predplačniškega paketa, ki deluje v vseh slovenskih omrežjih. EON TV predplačniški paket lahko kupimo v eni izmed izbranih trgovin po Sloveniji ali pa ga kupimo v spletni trgovini. Preko spleta ga prodajataBig BanginShoppster.com.

Druga možnost, kjer imamo prav tako dostop do programa Sport Klub 1 je NetTV Plusvse, kar moramo storiti je registracija uporabniškega računa ter izbrati enega izmed paketov (Sport Klub 1 se nahaja v vseh ponujenih paketih). Dostop do televizije je omogočen preko aplikacije EON TV.

Deli članek