V sredo, 17. avgusta, ob 20.15 se bosta v razprodani dvorani Stožice na prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije. Košarkaško tekmo si bo mogoče v živo ogledati na televizijskem programu Sport Klub 1.

Košarka Slovenija - Srbija
(Foto: Facebook / Telemach Slovenija)

Slovenija bo v pripravah na Eurobasket in dveh kvalifikacijskih tekmah za SP 2023 odigrala šest prijateljskih tekem. Do zdaj so odigrali dve pripravljalni tekmi, in sicer proti Nizozemski (04. avgust) in Črni Gori (06. avgust), sledijo pa še tekme proti Turčiji (12. avgust), Ukrajini (13. avgust), Srbiji (17. avgust) in Hrvaški (20. avgust).

Najbolj vroča pripravljalna tekma sledi 17. avgusta, ko se bosta v dvorani Stožice pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije, na čelu z najboljšimi košarkaškimi igralci. Na slovenski strani bosta točke osvajala Luka Dončič in Goran Dragič, na strani Srbske reprezentance pa Nikola Jokić.

Prenos v živo na Sport Klub 1

Vse pripravljalne tekme (med njimi tudi med Slovenijo in Srbijo) bo v Sloveniji na televiziji prenašal Sport Klub 1. Televizijski programi Sport Klub so pri večjih slovenskih operaterjih dostopni le pri Telemachu. Telekom Slovenije, A1 Slovenija in T-2 teh programov ne ponujajo več, saj so jih nadomestili s programi Arena Sport. Ne glede na to, katerega operaterja imamo, si lahko tekmo ogledamo z zakupom EON TV predplačniškega paketa, ki deluje v vseh slovenskih omrežjih. EON TV predplačniški paket lahko kupimo v eni izmed izbranih trgovin po Sloveniji ali pa ga kupimo v spletni trgovini. Preko spleta ga prodajataBig BanginShoppster.com.

Druga možnost, kjer imamo prav tako dostop do programa Sport Klub 1 je NetTV Plusvse, kar moramo storiti je registracija uporabniškega računa ter izbrati enega izmed paketov (Sport Klub 1 se nahaja v vseh ponujenih paketih). Dostop do televizije je omogočen preko aplikacije EON TV.

Deli članek