Slovenija si je v četrtek, 30. junija 2022 z odlično igro in zmago proti Hrvaški zagotovila napredovanje v drugi krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v košarki leta 2023. Slovenija je skupaj z Hrvaško, Finsko in Švedsko uvrščena v skupino C.

Švedska - Slovenija
(Foto: KZS)

Jutri, 3. julija ob 17. uri, pa sledi še 6. tekma za skupino C med Švedsko in Slovenijo, ki se bo odvila v Stockholmu. Jutrišnja tekma v skupini C med Švedsko in Slovenijo ne odloča o napredovanju, ampak le o mestu v skupini. Zmaga šteje dvojno, saj se točke prenesejo v drugi krog kvalifikacij, ki se začnejo avgusta. Skupina C se bo združila z skupino D, v kateri si je trenutno napredovanje priborila le Nemčija.

Jutrišnjo tekmo bo v Sloveniji prenašal program Sport Klub 1, tako kot vse pretekle tekme kvalifikacij. Televizijski programi Sport Klub Slovenija so preko IPTV operaterjev dostopni le pri Telemachu.

V kolikor niste naročnik televizijskih storitev pri operaterju Telemach, si lahko še vedno ogledate jutrišnjo tekmo na slovenskem programu Sport Klub 1, ne glede na to, katerega operaterja imate. Prva rešitev je EON TV predplačniški paket, ki vam za 14,50 € ponuja 3-mesečni dostop do izbranih televizijskih programov, med katerimi je tudi Sport Klub 1. Aplikacijo EON TV lahko uporabljate na pametnem mobilnem telefonu, na tablici, na računalniku preko brskalnika ali na pametni televiziji. EON TV predplačniški paket je mogoče kupiti v izbranih trgovinah po Sloveniji, na spletu pa ga prodajata trgovini Shoppster.cominBig Bang.

Druga rešitev, kjer lahko prav tako spremljate tekmo na slovenskem programu Sport Klub 1 pa je NetTV Plus,ki omogoča dostop do več kot 200 programov iz Slovenije in EX-YU regije preko aplikacije EON TV na pametnem mobilnem telefonu, na tablici, na računalniku preko brskalnika ali na pametni televiziji. V kolikor še nikoli niste naročili paketa preko NetTV Plus, imate možnost storitev preizkusiti brezplačno. Sicer pa so na voljo trije paketi, med seboj pa se razlikujejo po številu naprav, iz katerih je dovoljeno istočasno gledanje televizije ter v številu programov, kjer je na voljo časovni zamik.

Paket Basic vam omogoča istočasno gledanje televizije na eni napravi ter časovni zamik na 35 programih. Mesečna naročnina znaša 15,90 €. Paketa Standard in Premium imata časovni zamik na vseh programih, razlikujeta se po številu naprav, iz katerih lahko istočasno gledate televizijo – na paketu Standard iz dveh in na paketu Premium iz štirih naprav. Mesečna naročnina znaša 19,90€ za paket Standard in 25,90 € za paket Premium. Na vseh paketih lahko na vaš uporabniški račun registrirate do 6 naprav.

Deli članek