Slovenski košarkarji bodo danes, 30. junija ob 20. uri v Stožicah proti Hrvaški igrali kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo leta 2023. Slovenski košarkarski ekipi se bo poleg Luke Dončiča pridružil tudi Goran Dragič. Kot pričakovano, so bile vstopnice razprodane v rekordnem času – kot poročajo mediji v manj kot treh urah.

Slovenija - Hrvaška

Ker je za omenjeno tekmo zanimanje izredno veliko, je mnogo ljudi ostalo brez vstopnice za neposredni ogled na prizorišču, seveda pa se vsak nima možnosti pripeljati v Ljubljano. Kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo leta 2023 pa si bo mogoče ogledati tudi v neposrednem prenosu na televiziji. V Sloveniji bo tekmo prenašal program Sport Klub 1.

Televizijski programi Sport Klub Slovenija so za ogled preko operaterjev dostopni na Telemachu. Ostali trije operaterji (Telekom Slovenije, A1 Slovenija in T-2) teh programov od leta 2020 v svojih tv programskih shemah ne ponujajo več, saj so jih nadomestili z novimi programi Arena Sport.

Na naši spletni strani smo že pisali o rešitvi EON TV predplačniškem paketu, ki ga lahko naroči kdorkoli za obdobje treh mesecev, med ponujenimi telivizijskimi programi pa je tudi Sport Klub 1, kjer bo danes košarkaška tekma med Slovenijo in Hrvaško. EON TV predplačniški paket omogoča spremljanje TV programov iz katerega koli mobilnega in fiksnega omrežja v Sloveniji.

Kot pričakovano, je za EON TV predplačniški paket zanimanja več, kot je na voljo samih paketov, saj ga ima trenutno na zalogi le Mercator M tehnika. Na Shoppster.com in v Big Bangutega že od včeraj ni več na zalogi.

Če bi si želeli ogledati današnjo tekmo, vendar niste prišli do EON TV predplačniškega paketa, smo za vas izbrskali drugo rešitev. Gre za storitev NetTV Plus, ki je prav tako v lasti skupine United Group (tako kot Telemach in programi Sport Klub). Storitev NetTV Plus deluje tudi v Sloveniji, spremljati pa je mogoče več kot 200 TV programov iz področja Slovenije in EX-Yu regije. V programski shemi NetTV Plus pa se prav tako nahaja Slovenski program Sport Klub 1.

Storitev NetTV Plus deluje na platformi EON TV, postopek registracije in nakupa pa je zelo enostaven. Če NetTV Plus še niste nikoli naročili, imate na voljo 1-mesečni brezplačni preizkus.

Najprej se odpravite na spletno stran NetTVPlus.com in v meniju izberete možnost “Probaj besplatno”. Za tem izberete paket in kliknete na “Nastavi” in vnesete zahtevane podatke. Za aktivacijo 1-mesečnega brezplačnega dostopa boste potrebovali plačilno ali kreditno kartico, saj vam bodo za odobritev brezplačnega dostopa iz kartice zaračunali znesek v višini 1 €, ki ga nato vrnejo nazaj. Priporočamo vam, da izberete paket Standard, kjer lahko istočasno gledate televizijo na dveh napravah, večina programov pa ima vključen tudi časovni zamik.

Po opravljeni registraciji se lahko prijavite v Moj NetTV Plus uporabniški račun, kjer imate vpogled v vaš zakupljen paket. Naj vas opozorimo, da morate naročnino preklicati pred iztekom 1-mesečnega brezplačnega obdobja, sicer se vam bo zaračunala naročnina za naslednji mesec, ki je odvisna od izbranega paketa.

Do televizijskih programov nato dostopate preko povezave EON.tv. Vse, kar morate storiti je samo še en korak, in sicer prijava v uporabniški račun. Kliknete na gumb “Prijava”, iz seznama ponudnikov izberete NetTV Plus in vnesete elektronski naslov in geslo, ki ste ju določili pri registraciji na spletni strani NetTVPlus.com. Do televizije pa lahko dostopate tudi preko mobilne aplikacije EON TV za Android in iOS ter na pametni televiziji.

Deli članek