Slovenski košarkarji bodo v četrtek, 30. junija ob 20. uri v Stožicah proti Hrvaški igrali kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo leta 2023. Slovenski košarkarski ekipi se bo poleg Luke Dončiča pridružil tudi Goran Dragič. Kot pričakovano, so bile vstopnice razprodane v rekordnem času – kot poročajo mediji, v manj kot treh urah.

Slovenija - Hrvaška

Ker je za omenjeno tekmo zanimanje izredno veliko, je mnogo ljudi ostalo brez vstopnice za neposredni ogled na prizorišču, seveda pa se vsak tudi nima možnosti pripeljati v Ljubljano. Kvalifikacijsko tekmo pa si bo mogoče ogledati tudi v neposrednem prenosu na televiziji. V Sloveniji bo tekmo prenašal televizijski program Sport Klub 1.

Televizijski programi Sport Klub Slovenija so za ogled preko operaterjev dostopni le pri Telemachu. Ostali trije operaterji (Telekom Slovenije, A1 Slovenija in T-2) teh programov od leta 2020 v svojih tv programskih shemah ne ponujajo več, saj so jih nadomestili z novimi programi Arena Sport.

Če niste naročnik televizije pri Telemachu, si lahko kvalifikacijsko tekmo še vedno ogledate na televizijskem programu Sport Klub 1. To vam ponuja EON TV predplačniški paket, katerega lahko zakupite za obdobje treh mesecev. Cena EON TV predplačniškega paketa znaša 14,50 €.

Po opravljenem nakupu lahko EON TV gledate preko računalnika, na pametnem mobilnem telefonu ali tablici ter na pametnem televizorju. Z nakupom pridobite dostop do izbranih televizijskih programov, vključno s programi Sport Klub, na katerem bo prenos košarkaške tekme. Storitev deluje na vseh omrežjih v Sloveniji, tako si lahko tekmo ogledate na kateremkoli mobilnem ali fiksnem omrežju. Več o EON TV si lahko ogledate na tej povezavi.

Po treh mesecih lahko naročnino na EON TV predplačniški paket podaljšate in sicer si uredite mesečno plačevanje s plačilno ali s kreditno kartico. V kolikor naročnine ne boste obdržali, se vam račun po treh mesecih samodejno ukine.

EON TV predplačniški paket lahko kupite na eni izmed spodnjih spletnih strani:
Shoppster.com,
Mercator M tehnika in
BigBang.

V nedeljo ob 17. uri pa sledi še obračun zadnjega kroga med Švedsko in Slovenijo, ko bodo naši košarkarji gostovali v Stockholmu, prenos tekme bo prav tako na televizijskem programu Sport Klub 1.

Deli članek