Dobrodelna akcija Radia 1 Deželak =Junak je letos potekala že 8. leto zapored. Miha Deželak je prekolesaril celo Slovenijo, na poti pa je zbiral denarna sredstva za počitnice otrok, ki si jih zaradi finančne stiske staršev nebi mogli privoščiti.

Deželak =Junak 1
(Foto: zajem zaslona / Radio 1)

Pomagati pa je bilo mogoče tudi s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo POMAGAM1 in POMAGAM5 na številko 1919, s tem je posameznik prispeval 1 ali 5 €. Dobrodelna akcija Deželak =Junak je potekala med 1. in 10. junijem 2022, kot že tradicionalno, se je tudi letos zaključila na Debelem rtiču.

Deželak =Junak
(Foto: zajem zaslona / Radio 1)

Slovenci smo ponovno dokazali, da znamo stopiti skupaj, ko je treba nekomu pomagati. Kot na vseh preteklih dobrodelnih akcijah, so se denarna sredstva tudi letos zbirala za tiste otroke, ki jim starši zaradi finančne stiske nebi mogli privoščiti počitnic na morju. Letos se je z dobrodelno akcijo Deželak =Junak zbralo neverjetnih 924.116,75 €, kar je rekordna vrednost. Spodaj si lahko ogledate zaključek dobrodelne akcije in razglasitev rekordnega zneska, ki smo ga s skupnimi močmi zbrali, vsem otrokom pa tudi mi želimo čim bolj brezskrbne počitnice na morju!

Deli članek