Iz Pro Plusa so naznanili, da slovenska Voyo originalna serija Za hribom dobiva 2. sezono. Ta bo na Voyo za ogled na voljo 16. junija 2022.

Za hribom
(Foto: Voyo Slovenija)

Druga sezona bo tako kot prva obsegala 10 delov. Posebnost pa je ta, da jih bodo na Voyo dodajali postopoma. Vsak četrtek bosta za ogled na voljo po dva nova dela.

Zgodba:
Žezlo županovanja še zmeraj pripada Karlu Zabašniku (Jernej Kuntner), ki bo tokrat postavljen pred nove izzive – poleg imenovanja sodnika tradicionalne Golažijade bo potrebna še organizacija kolesarske dirke in odgovor na vprašanje, kako povečati število prebivalcev. Le tako bo moč preprečiti združitev z bližnjo rivalsko občino. Pri vsem tem bosta seveda njegovi desni roki nečak Laci (Gašper Markun), ki zaradi svoje nerodnosti predstavlja bolj njegovo levo roko, in podžupanja Erika (Karin Komljanec), ki v vasi Za hribom vse uredi, da vse štima, točno tako kot mora. Ji bo poleg uradovanja tudi končno uspelo prepričati lokalnega frajerja Đura (Robert Korošec), da svojo Alfa Romeo postavi na drugo mesto?

Osrednja igralska zasedba v seriji Za hribom je: Jernej Kuntner, Karin Komljanec, Tina Potočnik, Barbara Vidovič, Gašper Markun, Rok Kunaver, Robert Korošec, Ivo Ban, Franci Kek, Saša Aleksandar Rajaković, Saša Klančnik in Jernej Čampelj.

Deli članek