Slovenska Voyo originalna serija Têlenovela se z 2. sezono na Voyo vrača 10. aprila. Tudi v tej sezoni bomo v glavni vlogi spremljali nekdanjega črpalkarja Slavca, ki ga igra Bojan Emeršič.

Têlenovela: Patriot TV
(Foto: Voyo Slovenija)

Druga sezona serije Têlenovela nosi podnaslov Patriot TV, v njej pa dobro znani liki pričakujejo prokuristko novih lastnikov s Cipra, atraktivno, ambiciozno in brezkompromisno medijsko menedžerko Svetlano, ki se želi dokazati in ustvariti informativni program po meri novih lastnikov in politike. Upodablja jo igralka črnogorskih korenin Marija Bergam, ustaljeni ekipi pa se je pridružila z namenom, da spremeni televizijo v propagandni novičarski program in ustvari politično oddajo po meri politike. Slavca sprva vidi kot profesionalca, Dončića med televizijci, in utelešenje vseh sprememb, ki jih želi vpeljati, a kmalu tudi sama spozna resnico o Slavčevem uspehu in (ne)sposobnostih. Igralci in ekipa iz prve sezone, ki je imela podnaslov Superk**b zdaj postanejo novinarji, ki se bodo ukvarjali z aktualnimi političnimi temami, vseeno pa bodo zraven brusili tudi svoje igralske sposobnosti v posebni seriji, ki obravnava slovensko zgodovino, snemano na skrivaj, a vzporedno s politično propagando.

Že znani ekipi Bojanu Emeršiču, Branko Šturbeju, Juretu Henigmanu, Nini Ivanič, Ivu Banu, Gregorju Grudnu, Gaji Filač, Nejcu Cijanu Garlattiju, Vidi Cvar, Uli Furlan se v drugi sezoni pridružijo še Marija Bergam, Petja Labović, Zvezdana Mlakar, Niko Zagode, Desa Muck, Aljaž Tepina, Ana Urbanc, Tina Vrbnjak in drugi.

Deli članek