Dejan Dogaja nas je tokrat presenetil z novim glasbenim izdelkom – izšla je nova pesem z naslovom Manekenka. Skupaj z dekleti iz projekta Miss Slovenije pa so posneli tudi videospot.

Dejan Dogaja - Manekenka
(Foto: zajem zaslona / Youtube)

“Dolgo smo jo čakali, MANEKENKO namreč! Zaradi situacije, v kateri smo, je luč sveta resda ugledala pol leta kasneje, kot je bilo sprva načrtovano, ampak zato je sedaj skupaj z DEJAN DOGAJA BANDOM še boljša in pripravljena na brezskrbne poletne zabave. Dejan je tokrat moči združil z dekleti iz projekta MISS SLOVENIJE in skupaj so ustvarili izdelek, v katerem ne manjka vročega dogajanja, lepih deklet in zapeljivih pogledov.” so zapisali ob posnetku.

“Slovenke so najlepše ženske na svetu in prav zato sem se spomnil nanje – so preprosto čudovite, hkrati pa so ambasadorke naše države in navajene nastopanja pred kamero, kar je moč opaziti tudi v videospotu. Dvorano smo za en dan spremenili v pravo modno pisto z kopico pirotehnike, težke megle, led zaslonov, disco krogel in žarometov. Ker pa sem želel, da v videospotu res DOGAJA, lahko vidite tudi bruhalce ognja, pravega dalmatinca in salte postavnega akrobata” pove Dejan in prizna, da se je ob tako lepih dekletih težko zbral in osredotočil na snemanje. Na koncu jim je vendarle uspelo in videospot s ponosom pošiljajo med oboževalce.

Avtor besedila je Rok Lunaček, pod avtorja glasbe je podpisan Maj Vlašič, ki je hkrati poskrbel tudi za aranžma skupaj z Krešimirjem Tomcem

Poslušajte pesem Manekenka in si oglejte videospot spodaj!

Deli članek