Na Voyo bo v februarju mogoče gledati kar nekaj novih vsebin iz lastne produkcije “Voyo originalna serija”. Jutri, 8. februarja prihaja novih 5 epizod serije Gospod profesor, 20. februarja pa 2. sezona serije Vse punce mojga brata.

Vse punce mojga brata 2. sezona
(Foto: Voyo Slovenija)

Osrednja igralca v seriji ostajata tako kot v prvi sezoni brata Domen in Vid Valič. Kot so zapisali na 24ur.com, si je 14 dni po objavi prvo sezono ogledalo kar 50% Voyo naročnikov.

20. februarja pa bosta tako Domen in Vid Valič znova prevzela glavni vlogi odgovornega, resnega osnovnošolskega učitelja in ezoteričnega zumba zapeljivca, vendar se bosta tokrat srečevala z nekoliko drugačnimi izzivi.

Kaj prinaša 2. sezona? Domen in Vid valič sta povedala: “V drugi sezoni bosta Kiki in Vid ugotovila, kako težko je biti v resni zvezi, če si navajen biti samski in živeti življenje brez odgovornosti in obveznosti. Kar naenkrat ne smeš več flirtati z drugimi ali puščati svojih las povsod po stanovanju. Groza! Domen pa se bo spopadal z izgubo svoje Anje in posledično s samskim življenjem, ki mu nikoli ni šlo preveč dobro od rok, medtem ko bo Anji še težje, saj se bo poleg izgube Domna soočala še z novo službo, ki ji ni ravno pisana na kožo.”

Deli članek