Da bo HBO Max (SVoD – video na zahtevo) enkrat na voljo tudi v Sloveniji že dlje časa ni skrivnost. Iz družbe WarnerMedia so v teh dneh naznanili, da HBO Max v Slovenijo prihaja 8. marca 2022.

HBO Max

HBO Max bo zamenjal dosedanjo storitev HBO Go, saj bo ta na isti dan ukinjena. Uporabniki, ki so na HBO Go že naročeni, bodo avtomatično prestavljeni na novo storitev HBO Max in jim ni potrebno nič urejati, kar se tiče samega naročniškega razmerja. Uporabnik pa bo moral na svojo napravo (Android ali iOS) namestiti novo mobilno aplikacijo HBO Max, saj bodo HBO Go aplikacijo ukinili. Prijavni podatki bodo za vse ostali isti.

HBO Max prinaša večjo izbiro filmov in serij

Prihod HBO Max v Slovenijo prinaša tudi širok nabor vsebin za ogled, saj si bo mogoče ogledati filme in serije produkcij Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Original. Zaradi večje izbire vsebin bo nekoliko višja mesečna naročnina.

Naročnina na HBO Max bo znašala 6,99 € na mesec. Na voljo pa bo tudi letna naročnina, ki bo znašala 54,99 € na mesec (opomba – letno naročnino bo mogoče skleniti po 31.3.2022).

Posebna promocija obstoječih HBO Go uporabnikov in vseh novih HBO Max naročnikov, ki bodo aktivirali naročnino med 8.3. in 31.3.2022

Kot že omenjeno zgoraj, bodo vsi HBO Go uporabniki avtomatično prestavljeni na storitev HBO Max. S tem pa bodo prejeli tudi posebno promocijo (za vedno!) in sicer nižjo mesečno naročnino, ki bo znašala 4,66 € na mesec namesto 6,99 € na mesec. Enake promocije bodo deležni tudi vsi novi uporabniki, ki bodo postali naročniki na HBO Max med 8.3. in 31.3.2022. Potrebno je še opozoriti, da lahko posameznik naročnino prekine kadarkoli, vendar ob ponovni sklenitvi naročnine ta promocija ni več veljavna.
Sicer pa bo naročnino mogoče skleniti tudi pri slovenskih operaterjih (Telekom Slovenije, A1 Slovenija, Telemach in T-2), kjer bo omogočen ogled vsebin neposredno iz televizije preko STB vmesnika.

Na en uporabniški račun bo mogoče registrirati neomejeno število naprav, istočasno pa bo mogoče gledati vsebine na treh napravah, ustvariti pa bo mogoče do pet profilov. HBO Max bo dostopen na številnih napravah – naprave z operacijskim sistemom Android in iOS, na pametnih televizijah Samsung, LG in Android TV, Apple TV 4K, Google Chromcast in tudi na igralnih konzolah PlayStation 5 in 4 ter Xbox One in Xbox Series X|S. Prek spleta pa si bo posameznik lahko ogledal vsebine na spletni strani Hbomax.com

Deli članek