Iz The Walt Disney Company so uradno napovedali prihod naročniške sVoD (video na zahtevo) storitve Disney Plus tudi v Slovenijo.

Disney Plus

Disney Plus naj bi bil na voljo od poletja naprej, saj točnega datuma niso razkrili. Šlo bo za konkretno širitev, saj bo storitev na voljo kar v 41 novih državah in 11 novih teritorijih, vključno s številnimi novimi evropskimi državami. Prav tako še ni znana cena mesečnega ali letnega zakupa. To so zgolj naša predvidevanja, da bo mesečna naročnina znašala med 7 in 10 €.

S prihodom Disney Plus si bo mogoče ogledati številne filme in serije, prav tako ne smemo pozabiti na risane serije Disney. The Walt Disney Company pa je prav tako imetnik številnih znanih blagovnih znamk kot npr.: National Geographic, Vojna zvezd in Marvel. Kaj vse bodo ponujali za ogled v storitvi Disney Plus, pa bomo izvedeli v prihajajočih mesecih.

Začetki Disney Plus segajo v november 2019, ko so storitev ponudili v ZDA, v Kanadi in na Nizozemskem. Kasneje so se razširili še v nekatere druge države, skupaj pa naj bi imeli že okoli 118 milijonov naročnikov.

Deli članek