Morda boste rekli, da se hecamo. Ampak ne, vse je bilo res.

Italijanski senat
(Foto: zajem zaslona / Twitter)

Da v veliko državah (tudi v Sloveniji) v zadnjih dveh letih potekajo sestanki zaradi Covida-19 preko spleta, ni presenečenje. Enako je tudi v Italiji, kjer je 19. januarja zasedal italijanski senat preko priljubljene aplikacije Zoom.

Njihovo zasedanje se je vrtelo okoli transparentnosti podatkov pri političnem odločanju. Ko je minila ena ura zasedanja, bi na vrsto moral priti nobelov nagrajenec iz fizike Giorgio Parisi, vendar takrat ni prišel do besede.

Nekomu je namreč v tistem času uspelo vdreti v Zoom konferenco in predvajati hentai video igre Final Fantasy 7 Remake. Video prikaže Tifo, medtem ko jo nekdo obdeluje iz zadnje strani, video pa je tudi zvočno opremljen z vzdihovanjem. Video, ki je bil predvajan med konferenco, je ustvaril juicyneko1, ki z raznimi mojstrovinami služi denar na priljubljeni platformi Patreon. Omenjeno konferenco pa so prenašali tudi na televiziji Senato TV in na Facebooku. Nepridiprav, ki mu je uspelo vdreti v Zoom konferenco je bil identificiran kot Alex Spence.

Sicer jim je video uspelo prekiniti dokaj hitro, za zvok pa je bilo potrebno počakati malce dlje. S sestankom so po neljubem dogodku nadaljevali.

Ker vemo, da ste firbčni, si lahko na tej povezaviogledate video brez cenzure. Uživajte!

Deli članek